Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

60$ ne ya, 120₺ oyun. banane gavuristandaki fiyattan, ben "şu oyun pahalı" dediğimde herkes "bedavaya oyun mu istiyorsunuz çalışın alın" diyordu. hiç de sallamıyorum bile, sürünsünler. fosur fosur 70$'a 5 saatlik oyun alan milletin ajitasyonunu yapmayın şurada.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yine voice acting yok. Bi bekledim yani bu kadar uzun surunce.

 

Ea diye mi? Sonradan eklencek mi belki?

Hani cok sallamam voice actingi de, ihtiyar kralla konusurken şoyle egolu bi ihtiyar sesi duymak isterdi şu gonul.

 

Şu ana kadar guzel ama. Eglenceli. Ozletmis bi kere campaign modu kendini. O haritaya cikinca bi nostaljik oldum. Daha derli toplu her sey. Contente gore warband overhauled mu yoksa stand alone'u hakediyo mu bakces.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Sam dedi ki:

hdd'ye indirmeye başladım, çok kasarsa yer açıp ssd'ye kaydırırım. steam sağolsun otomatik hallediyor kastırmadan.

ya ben friend activity'de böyle birşey görmedim. HERKES ALMIŞ. sayfalarca gidiyor "x bannerlord aldı" yazıları. pahalı diyenlere şok manşet.

ehhas abi burda çok pahalı vs diye 50 sayfa rage yapmadın mı sen, bir anda ya hdd de yer kalmamış ssd ye kaydırırım falan gibi bir postunu görünce gülesim geldi ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şehirler köyler falan hala ruhsuz mu abi ya? yani ilk oyunda gözüme takılan bi şeydi, hani şehre girip dolaşmanın hiçbi manası yoktu. interaction sıfır, npc'ler tam bir NPC. bi hayatları varmış havası yok, ama ilk oyundu, çok indieydi, gözardı edebiliyoduk da şu an hala öyle. menülere tıklayarak hallediyoruz işlerimizi, tamam hız açısından güzel de, yani o şehirde gezme modunun içi boş map gezme olayından bi farkı olsa keşke. ne olur bilmiyorum da yani böyle çok ruhsuz. belki ileride vardır bilmiyorum, random encounterlar, menülerden ulaşamayacağımız gizli traderlar felan en azından bu tip şeyler görmeyi umut ediyorum. tavernlarda olay çıksa, müdahale etsek- ya da etmesek- daha interaktif bi dünya olsaydı? şahsen tutorialda mesela köyden tahıl satın al dediğinde benim aklıma köy menüsüne çıkıp ordan tuşlara tıklamak değil, köyün içinden pazarı bulup köylüyle konuşmak geldi, aradım aradım bulamadım, yok çünkü öyle bi şey. sonra menüye çıkmayı keşfettim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

crash report çalışmadı bende de. bi iki el tdm attık da exp gelmiyor galiba. bi de siege deneyemedik avrupa yoktu, sadece okyanusya. multi genel olarak sorunlu galiba şu an. single'da henüz bi şeye rastlamadım. bi de voice acting ile ilgili kendi sitesinden şu cümleler de okumaya değer olabilir,

 

"You can expect to see reused scenes (our eventual aim is that each town and castle will have its own unique scene) as well as other types of placeholder content, such as voice lines, animations, quests, etc."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, lovecraft0Z dedi ki:

ehhas abi burda çok pahalı vs diye 50 sayfa rage yapmadın mı sen, bir anda ya hdd de yer kalmamış ssd ye kaydırırım falan gibi bir postunu görünce gülesim geldi ?

karıştırdın sanırım, çok pahalı diyenlere karşı boğuştum ben hep.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ssd'ye taşıyıp deneyeyim madem, hani olmaması lazım ama çözme ihtimali varsa. gerçi tekrarlanacak birşey mi onu da bilmiyorum, göreceğiz.

sadece save'ler her yamada gidecek mi onu merak ediyorum şu anda. az emek olmuyor çünkü campaign'de.

oh neyse autosave kaydetmiş ama devamlı manuel save de yapacağım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu dünya haritasında karavanlarla lordlarla fakir fukarayla konuşmak için loading screen olmasa iyi olacak. statik portreli bi pencereden halletsek. biraz fazla loading screen giriyor ve şak diye de yüklemiyor o ekranları. haydutları durduruyorsun konuşmak için loading screen, "geber" diyosun gebertmek için yine loading screen. demek istediğim bu.

 

vuruş hissi çok sağlam ama. bloklarken vurma gibi yeni bi mekanik de eklenmiş güzel olmuş. kalkanla blok yaparken adamın kafaya geçirebiliyoruz. sendeliyor açık veriyor falan. üzerimize at çarpınca savruluyoruz o da güzel olmuş. spearlar biraz daha etkisiz gibi geldi bana eski oyuna göre. adama spear doğrultsam da trololo diye yardırabiliyor dümdüz. önceden spear gören atlı yolunu falan değiştiriyodu. spawn noktaları garip ama. bilmem kaç yüz golda klas alıyorum karşı takımın ortasında doğuruyor beni. tek map var zaten multide şu an. tdm. çok büyük bi eksi daha var kimden kaynaklı bilmiyorum da siege modu sadece okyanusya var şu an. amerika mı okyanusya mı öyle bişeydi.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterin dis gorunusune yeni ayarlar gelecek mi? Vucut uzerinde hicbirsey yapamiyorken yuz uzerinde anlamadigim bir suru ayar var gibi geldi.

Bir de multiplayeri pek anlamadim. Skirmish icin siraya girdim, ayni oyun icin siraya girmis 300 kisi arasindan aradi aradi sokamadi 12 kisilik oyuna, en sonunda siege oyununa soktu beni?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...