Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

bize fiyat 150 tlymiş mb forumlarında öyle açıklamış bi taleworlds çalışanı

bence fiyatı hem türkiye hem yurt dışı için yüksek tutmuşlar. early access içeriklerini desen zaten oyunu "mount & blade 2" yapan şeylerin neredeyse hiçbiri yok. başlangıçta sadece seriye bağımlı oyuncular alır, yeni kitle hiç çekemezler gibime geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft'un ana pazarı türkiye değil, abd ve avrupa'ya 60$'dan geçirdikleri için bize ucuz verebiliyorlar. taleworlds çok daha fazla insanı çalıştırıyor yıllardır, bir sonraki projelerinin çıkışı da bu kadar uzun sürerse o dönemi finanse edecek kadar kazanmaları lazım.

fiyat ucuz değil ama aşırı pahalı da diyemem.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bişi söyledin. adamlar indie ama aaa stüdyoların yaptığı fiyatlandırmayı yapıyorlar. üstüne tr koşullarını en iyi bilmesi gereken stüdyo. witcher 3 69 liradan çıktıydı bize. wolcen çıktı yeni 61 lira.

über değişikliklerle gelmiş yeni bir oyun değil, eskinin xpackleri tarzı bi oyun yapıyorlar topu topu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aaa stüdyoların yaptığı fiyatlandırma 250₺ bkz cyberpunk. 5 yıllık witcher 3 fiyatından bugün 5 katına çıkmış yani. türkiye koşullarını biliyoruz evet, türkiye koşulları artık 60₺'ya oyun satmayı kaldıracak durumda değil, 10$ ediyor. wolcen'in euro fiyatı 230₺. türkiye'yi bilmedikleri için o fiyattan koymuşlar belli ki. ben 60₺ oyun görünce "iyi ki uyanmamışlar" diyorum, uyananlar 200+ basıyor çünkü direkt.

bana kalsa bütün oyunlar bedava olsun da taleworlds de yatırım yapacak, ayakta duracak. fiyat mantık çerçevesinde. yıl 2015 değil, ₺ pul oldu.

son dediğin ise yorumdur, 6-7 yıldır çalışıyorlar nihayetinde. değer mi değmez mi o ayrı mesele. 20 yıllık oyuna dandik remaster çekip 30$ isteyen şirketleri de biliyoruz. burada da şikayet etmeden takır takır aldı forumdan insanlar. dandik çıkınca refund istediler ayrı mesele.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

batık ülkeye ya ppp uygulayacaksın ya da o ülkeden satışların sıfıra yaklaşır. adamlar iyi ki uyanmamış diye bi durum yok yani. yoksa steam, epic vs. gerizekalı mı?  yoksa torrentte hepsi bedava ? marka değeri olan aaa'lar kanırtıyor anca işte, üstüne denuvo gibi kullanıcı düşmanı engellemelerle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten buna rağmen çoğu basıyor 200-300 bandında. kaç tane 60₺'dan çıkan oyun kaldı? online oyunu torrentten indirsen ne olur, indirmesen ne olur, oynayamıyorsun her halükarda. 60₺ beklemek 2020'de bayağı saflık. tüketici ürünleri zaten 5 yıl önceki fiyatta değil ki.

kaç bekliyordun istersen onun üzerinden konuşalım. ben şahsen kabaca en az bu fiyatı tahmin ediyordum € değerini ilk duyduğumda.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100, tas catlasa 120 diyodum ben. Ama 150 rakami cakallik kokuyo kueura bakmasinlar. "Alcak olan zaten alicak" mantigiyla sisirilmis.

Ha şunu unutmamak lazim tabi, taleworlds oldugu icin, ulkenin halini daha iyi bilen olmayacagi icin onlardan bekliyoruz boyle bi fiyat. Yoksa wolcen 60 yerine 160 olsaydi kimse oo cok demezdi. O tamamen sansa 60 hakikaten. Onunla kiyaslamiyorum ama taleworldsun alim gucunu dusunup buraya ciddi kiyak gecmesi gerekirdi. Herhangi bi regional pricing yapan firmadan farksiz fiyatlandirma olmus ama iste. Uzucu olan o.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...