Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

ben onceki sayfalarda linki verilen formu doldurup basvurmustum valla. (gecerli mi bilmiyorum)  cikarsa cikar. cikmazsa cikmaz. full oyun cikinca oynariz, EA baslayinca oynariz. acelesi yok. 

ben simdi gideyim floris packli bir oyun acayim.

Namessar tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ok o halde kısa yorumlar çünkü fazla oynayamadım dün gece, daha oynadıkça yazarım.

grafikler çok daha iyi ama daha ağır, kıstım ayarları biraz ama daha optimize olur/sürücü çıkar eminim üstünde durmuyorum. gameplay gördüğüm kadarıyla ilkindeki gibi multiplayer olarak en azından. eksik veya fazla birşey gözlemlemedim henüz. char generator bayağı detaylı, hoşuma gitti ama tam istediğim gibi bir surat yapamadım, biraz uğraşmam lazım herhalde. belki birkaç preset olsa da onlar üzerinden modifiye edebilsek daha kolay olur gibi. age slider bulamadım, char kırışıklı kaldı. ? yüz/göz asimetri değerlerini bir oyunda ilk defa görüyorum ama, güzel düşünmüşsünüz, bravo. diş seçeneği de gene iyi bonus. ?

yeni faction'ları beğendim, pseudo-bizans iyi olmuş.

p.s: bunlardan gizli kalması lazım gereken yer varsa editlesin cüce.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugün nedense birkaç kere çöktü hep combat esnasında, çökerken "bilgi yollayayım mı" diyor, evet diyorum. yardımcı oluyordur umarım ehu. daha kalabalıktı maçlar, onunla mı alakalı bilmiyorum ama ram sorunu olmaması lazım en azından makinede, diğer herşeyi kapatıyorum oynarken ve sanal bellek filan da devrede. neyse ara ara girerim gene.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...