Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

On 31.07.2019 at 01:34, HarveyQuinn dedi ki:

şu olayda ne gibi bi sıkıntı var ben cidden anlayamadım, hani bunu görüp "yazık" yazacak ne gördünüz?

 

kişisel nefretlerinizi public ortamlarda ego mastrubasyonu için kullanacak yaşı geçmiş olmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

 

ha daha önce böyle bi şey yapmıştır, sonradan geri vites yapmıştır, vermemiştir hediyeleri vs. anlarım o zaman da, var mı öyle bi vaka? Yabgu'nun buraya koyduğu videolara arada bakarım, çok fazla takipçisi olmasa da adam ısrarla bi şeyler yapıyor, kötü de yapmıyor hani, muazzam olmasa da kendi çapında bi üretimi var. Cidden neyi rahatsız etti bu kadar? cCc olması mı?

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ne kadar bayağı ithamlar bunlar, gelmeyecektim, olur da biri denk gelir hakkımda yanlış zanda bulunur diye istemeye istemeye yine ileti atıyorum. Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim ama cevap vermeyince de olmuyor,  bu kadar da low muhabbet döndüreceğiniz, aklıma gelmezdi. 

Ben ODTÜ'de jüri de oldum, Akit TV'ye de çıktım, Hürriyet'te (Doğan'ken) de yıllarca yazılarım yayınlandı. Daha sayayım mı, bence kafi. Özetle open sen ne saçmalıyorsun :S ayrıştırmacılığın kitabını yazmışsınız.

İçerik yoksunu, kime göre neye göre? Mesela YouTube cephesinde 6000+ abonem var ve iyi bir oradan artarak ilerliyor, zaten hedefim 10k idi. Laubalilik yok, sürü psikolojisi ile x izleniyor onuna alakalı içerik üreteyim yok, miribi irkidişlir yok... 6000 adam zevksiz, akılsız, bir sen ve senin gibiler mi über?

Upload sorunu olmasaydı, yeni çözebildim, çözene kadar ara verdim, Twitch'te 100 paralı abonem vardı, yeniden bu rakama doğru ilerliyoruz, geçtiğimiz haftalarda partnerlik oranlarını tamamlayıp başvurumuzu da yaptık. 

Yanlış bilgi ile yanlış algı oluşturma çaban da gözümden kaçmıyor. Çıkmadan önce 3 tane Bannerlord hediye etmeyi planladık. 1 Facebook çekiliş, 2 Twitch'ten iyi klip alan ve 3 Twitch'te canlı yayın esnasında. Oyun çıktıktan sonra da bir bu kadar. İnşallah. + Ulan hediyeyi ben veriyorum, istediğim gibi veririm. Sen hiç x hediye edeceğiz, yapmanız gereken odandaki yatağına yat tavandan kafana düşecek diye bir katılım şekli gördün mü. İnanılmaz ya, şu konuya bile açıklama yazıyorum, 30 yaşında adamım vallahi hicap duydum yav.

Son olarak şu ortamdaki olumsuz duruma yapıcı eleştiri getiren Xeno ve diğerler üyelere de teşekkür ediyorum, sizlere yeniden sabır diliyorum.

Sinek küçük ama mide bulandırır, 1-2 abuk yorumla hakkımda yanlış zanda bulunulmasın diye yazdığım bu ileti Paticik'teki son iletim. Elveda :) Vallahi daha da yazmam. Israr etmeyin :P

Bu kadar kendimi izah etmeme rağmen şu üsteki tiplerin iftira ve yaftaları kanıp beni tanımadan ve bilmeden hakkımda atıp tutacaklar için de bir önerim var, "erdem" kelimesinin manasına bir kez daha baksınlar...

Yabgu tarafından düzenlendi
ekleme, typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat önce, openyoureyes dedi ki:

@Xenocide

skinti oyun vaad edip sozunu tutmamasi degil, oyunu alabilmek icin adamin twitch'ine girmen ? 

baya icerik yoksunu bir kanali var ve takip ettigim kadariyla baya dar goruslu bir arkadas kendisi.

  İçeriği gizle

maxresdefault.jpg

 

E ya napacakti abi, kimse babasinin hayrina beles oyun vermez, elbette bi seyin promotionu icin yapacak.

 

İcerik olarak da oyun oynuyo iste. Baska beklentin varsa baska kanal izlersin. İzleyeni var, yaptigi isi "satin alan" var. Ortada dolandiricilik yok, false advertising yok. Alan memnun satan memnun bize ne?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Xenocide 

@neutrino

dostum bu elemanin icerik bence zararli, cocugum/akrabam olsa izletmem.

ortada dolandiricilik olmasina gerek yok, zehir gibi ideoloji asiliyor adam.

ornek vermek gerekirse, panturkizm/panislamcilik/neoosmanlicilik-ecdatcilik.


 

ok strateji oyunu oynuyorsun, (totalwar -micro gerektirmiyor-, geyik yaparsin di mi?) bu adam geyikle karisik islamcilik oynuyor.

 

oyun forumunda boyle idealist islamci insanlari, ben tasvip etmiyorum.

yoksa istedigi kampanyayi yapsin banane, birebir polemige bile girmem.

 

izleyici sayisinin azligini upload hizina baglamasina da diyecek sozum yok ? 

openyoureyes tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

We are pleased to announce a new partnership with NetEase Games, the online games division of NetEase, Inc. (NASDAQ: NTES), one of China’s leading internet and online game services providers.


NetEase will be helping us out so we can better serve our Chinese community with our existing and upcoming titles. This partnership will not effect our plans for other territories.


We are excited to begin this journey together with NetEase Games and look forward to many years of future success working side by side.

https://www.taleworlds.com/en/Home/News/302

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...