Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

Gece gündüz beni mi stalk'lıyorsunuz len, biraz nefes alın, hayat güzel, çiçekler, böcekler, güneş falan.

Sana yazık promenader, bir bitmediniz bu nasıl hater'lık. Talihli ve benim direkt hediye edeceğim izleyicilerim çatır çatır oyunlarını oynarken yeniden buradan yazışırız. 

Aynısını zamanında farklı oyunlar için de yaptım farklı sitelerimde. Total War oyunları dağıttık, Assassin's Creed dağıttık.

Herkes kendi işine baksın.
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav neyin kafasını yaşıyorsun. Ne seni ne de başkasını burada direkt muhattap almıyorum, adınla, senin olmadığın yerde ne diyalog döndürüyorum ne de başkası döndürüyorsa dahil oluyorum. Paticik'te gelip oyun muhabbeti yapıyorum. Oyun konularında ya haberi/oyunu konuşuyorum ya da kendi ürettiğim bir içeriği ekliyorum vs. Paticik dışında benim için koca bir hiçsin, ne tanıyorum seni ne de biliyorum. 

Mesela burada arkamdan konuştuğunuzdan haberim yoktu. Ali Erkin, TW'den ayrıldı, Paticik'te mevzu dönmüş mü diye bakayım dedim, ne göreyim yine mevzu Yabgu.

Kimin bünyesinin maddesi kin çok belli oluyor. Senin hakkında, 1 tane yorumum yok, oyun muhabbeti yaparken random alakasız araya girip laf atıyorsun, öyle cevap veriyorum. Böyle 100 tane vakaya imza attın sanırım. Hatta kin gütmeyi bırak seni ben Paticik'e girdiğim zaman laf atmışsan hatırlıyorum, o derece benim nezdimde, üste yazdığım gibi koca bir hiçsin.

Bu arada bir hatırlatma yapayım, forum yöneticisi uyarmadı mı seni Battlefield 1 konusunda. Daha hala benim adımı ne kullanıyor ve bana yorum yapıyorsun sen.

Trigger'larız bunu, iki RAGE yapar bize laf eder arzu ettiğim kozu yakalarım falan, artık her ne düşünce güdüyorsanız, boşa kürek sallıyorsunuz, uğraşmayın, gençliğinize yazık.

+ son olarak Paticik'i kirletiyorsunuz, yapmayın, 2 kere yazık.

Yabgu tarafından düzenlendi
ekleme, typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, k1nJo dedi ki:

...bir foruma üyeyim. forumdakilerin profilini izah edeyim önce. forumda üst üste 20 konu kirlense dahi işleri tıkırında olacak tipler bunlar...

"Türkiye mandayı kabul etsin, NATO'dan silahlı yardım alalım ülkenin bir bölümü olan diğer vatandaşlarına karşı direniş gösterelim" diyen ve bu minvalde ihanet içeren, yasalara aykırı açıklama yapan adamları görünce sinirlenip, forum adına genel konuşmuştum. Akabinde kırılan insanlar olduğunu görünce açıktan, genelleme yaptığım için özür diledim. Cicibebeye (yanlış hatırlamıyorsam, o kadar eski) de şahidimdir zira kendisi ile durumu istişare etmiştik. Ben, hatamı kabul ederek özür dilemişim, ne bıdı bıdı yapıyorsun, çöp karıştırmayı seven güruh siz iflah olmazsınız ya. Ayrıca bu konu da oyun değil, genel bölümde idi.

Benim her saldırınıza cevap verecek argümanım var. Ha yok biz kaostan, kavgadan besleniyoruz diyorsanız, daha da pisletmek istiyorsanız ortamı devam edin.

Umarım bir yönetici görür buraları. Yönetici gelirse kolaylık olsun diye yineliyorum. 

Benim olmadığım ortamda şahsıma hücum ediliyor, ben oyun muhabbeti yapmak istiyorum, bu üyeler konuyla alakasız, forum dışı ve eskide kalmış forum içi hususları ısıtıp öne sürüyorlar. Paticik'e zarar veriliyor. Mevzudan bir haber üyeler de manipüle ediliyor, bir temizleme ya da block işlemi uygulanacaksa bunları dikkate alarak yapınız, saygılar.

Şahsım adına, benim gibi oyun muhabbeti görmek isteyenlerden de özür dilerim, gayriihtiyari, oyun konuşmak isterken mevzu üsteki üyeler yüzünden yine saptı ve nerelere geldi... Özür dilerim.

Yabgu tarafından düzenlendi
ekleme, typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hah düğün fotosunda eksikler vardı tamamlanmış :)

Ben oyun kültürü olan, yaşça akranım/büyüğüm adamlarla muhabbet etmeye geliyorum. Laubaliliğe, yılışıklığa, goygoya değil, 1-2 yaparsın tamam da hep mi goygoy olur. 

Sanırım başardınız, ben buralara pek uğramam artık. Siz arkamdan konuşmaya devam edin. Bu ortama sabredenlere de ilerleyen vetirede başarılar diliyorum. Selametle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın arka planını bilmiyorum ama Yabgu'nun son söylediği doğru. En ciddi konu bile goygoya bağlanıyor, derail oluyor son yıllarda paticik'te. 

Yok ekşide, twitter'da falan olsa anlayacağım yeni yetmeler yapıyor diye de, 15 seneden fazladır birlikteyiz, yaş ortalaması 30+'tır patinin herhalde. Hala ergen usulu laf sokmalar, alaycı mesajlar atıp kendini zeki hissetmeler. 

10-15 sene önceki ergen halimizde açtığımız başıklara, yazdığımız cevaplara çok daha olgun, yapıcı, dostane cevaplar gelirdi. Şimdi olsa linç, goygoy, aşağılama, alay hepsinden ortaya karışık 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...