Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade II: Bannerlord


progamer

Öne çıkan mesajlar

ya cüce bildiğiniz gibi yapın, acele etmeyin. benim şahsi görüşüm oyuncu ve şirketin hayranı olarak. önceki işleri taleworldsün kafi kredisinin büyük olmasına, bu oyun için de gösterilen herşey son derece iyi. ortaya konan şeyler de vaporware olmadığının kanıtı zaten ziyadesiyle. oyu da bastım dün, helal olsun zaten voşurta mı basacaktım lol. çıktığı gün herkes çat alacak zaten burada, beğenmememiz için yapabileceğiniz birşey gelmiyor aklıma pek şu aşamada. :p

kolay gelsin, gayet de ciddisiniz yani türkiye’nin gururu bu sektörde. daha ne olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence beklettikçe iyice sıvıyolar. Olduğu gibi çıkarsalar da üstüne patchleseler daha iyi olurdu. Ama o kervan da kaçtı artık, 2 yıl önce bunu yapsalardı neyse de. Bu kadar beklettikten sonra videolardaki gibi ilk oyunla neredeyse identical bi oyunla gelirlerse öeh be kardeşim derim ne yaptınız bu kadar yıl.

TotalWar tarzı yapacaklarını umuyorum hala ben, daha kalabalık savaşlar şehir yönetimi build vs multiplayer campaign falan ne güzel olur yapsalar keşke.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kalite zamanla gelmiyor ne yazikki :P devolopment hell diye birsey var ki kucuk ve tecrubesiz bir studyodan bahsediyoruz burada. dunyanin en marka degeri yuksek studyolari bile yuzune gozune bulastirabiliyor, oyun yapim surecinde ters gidebilicek zibilyon faktor var. genel gecer bi kural yok o yuzden

blizzard 3 oyun gomdu, bungie microsofttan bagimsiz olucaz kafasi ile halodan sonra yepyeni IP yaratip 2. oyunda batirdi, nintendonun sayisiz gunyuzu gormeden iptal edilmis oyunu hatta konsolu var.

taleworlds tek oyunla taninmis bir sirket ve krediside onun kadar. elinde lisansini aldigi veya kendi yarattigi cok kuvvetli bir IP veya oturmus bir marka degeri yok. musteri sadakati hatta markalasma konusunda bu oyun en buyuk sansi.

cok cok ufak birsey bile ters gitse, negatif bir algi olussa, bir nedenle basinda linc kampanyasi ciksa studyonun butun gelecegi biter yani. geciktirmeleri bu riski dahada arttiriyor ama eger oyun hakkini verirse ordan bile dogru PR ile gidilerek "bakin senelik bok gibi releaselere mahkum degilsiniz" uzerinden oturtulur mesaj.

hani o kadar cok oyun cikiyorki birde release date belirlemek bile basli basina iskence heleki hype bu kadar onemli iken. sen bir tarih belirliyorsun ve senden sonra daha buyuk bir studyo pat diye daha vurucu birsey cikariyor ve butun diyalogu ele geciriyor. titanfall 2 EA den cikti misal ve EA altinda yapilmis son 10 senedeki en duzgun islerden biri ama battlefield 1 ile o kadar dipdibe ciktiki bir turlu gereken ilgiyi yaratamadi, hep bf1 in golgesi altinda kaldi.

oylamada bol sanslar, en hakeden oyun MB orda gene :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warbandin cilalanmisi, populer modların yedirilmis hali ve bi kac ufak detay fln eklenecek bence, zaten soylenen extra bir detayda yok, grafiklerde oyunun ciktigi tarihte bi next gen iddasinda bulunabileceğini zannetmiyorum. Hoş oyunun zaten öyle bir iddiası yok. Oyunun çıkışının bu kadar sarkması da development sirasinda kodlarin çalındığı, yada oyunun en az 2 kere baştan yapıldığını düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...