Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tower of God


Bunneh

Öne çıkan mesajlar

Burada konusunu göremeyince ben açıyım dedim bende bir arkadaşın önerisiyle bugünlerde başladım.

Kore çıkışlı bir manga olay alternatif bi dünyada geçiyo konu olarak da esas oğlanımız bi kızın peşinden gitmeye başlıyor ve bu sırada başından çeşitli olaylar geçiyor. Arada çılgın plot twistler falan var gayet eğleniyorum ben okurken. 112. chapterda şu anda ve devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci mesajdan sonra düşündüm de fazla üstüste mesaj atmış olucaktım dedim elleşmiyim googlelanır zaten ama anlatayım şöyle bir

öncelikle şöyle bi yazı var onu koyayım

"What do you desire? Wealth? Glory? Power? Revenge? Or something that surpasses all others? Whatever your desire is, 'that is here'. Tower of God."

sonra da kendi açıklamam gireyim ilk başta baam diye bir çocuğun rachel adındaki bi karakteri bu kuleye takip etmesiyle başlıyor ama ana karakterler duruma göre değişebildiği için sadece bununla kısıtlı değil hikaye.

alternatif evren dediğim de TUS (Talse Uzer Story) diye bi evren Tower of God bu evrende geçen ana manga ama baya büyük olduğu için yapımcı ilerleyen zamanlarda daha farklı mangalar yazabileceğini söylüyor.

başlayın farklı bir tarzı var ama baya iyi gidiyor hani naruto, bleach vs. gibi shounenlere göre daha az dövüş içeriyor (özellikle ilk sezonda) ama sadece dövüş aramıyorum diyorsanız bence narutodan falan eksiği yok fazlası var.

edit: bide sayfa sayfa değilde tek bir scroll halinde her bölüm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...

İzlenir...

...de daha önce dediğim gibi uçsuz bucaksız bir settingi var, manwhasının da 400-500 chapterı filan var. Şimdi bunu atlaya atlaya 13-26 bölümlük sezona sığdırmaya kalkışırlarsa olmaz, feci sıçarlar. Ama uzun soluklu bir seri olacaksa bayağı gideri var.

Kısacası bir şey söylemeden önce kaç bölüm olacağına bakmak lazım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fragmanını izledim çizimlerden gözüm kanadı.

Yine daha önce tek bir chief director'luk sorumluluğu olmamış bir yönetmene ve ikincil üçüncül animasyonlar yapmaktan ileri gidememiş bir stüdyoya emanet edilmiş bir seri daha. Yukarıda 400 bölüm filan diyenler olmuş ama bana sorarsanız 13 bölümlük "fragman" serilerin bir diğeri olacaktır.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...