Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terim'e İran'dan Teklif?


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Son yıllarda futbolda atağa kalkan İran, bunu milli takımı ile uluslararası arenaya da taşıdı. Kore ve Japonya’dan sonra Asya’nın en iyi üçüncü takımı olan İran, daha büyük başarılara imza atmak istiyor. İranlı Homayoun Shahrokhi’nin çalıştırdığı Milli Takım, son maçlarında kötü sonuçlar alınca dünya klasmanında da 32.’likten 34.’lüğe düştü.

Bunun üzerine milli takımı yeniden atağa kaldırmak isteyen İran Futbol Federasyonu Başkanı Mohammed Dadkan, kariyer sahibi bir hoca arayışına girdi. İlk akla gelen isim ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Terim’in tercih edilmesindeki en büyük etken ise geçmişteki başarılarının yanı sıra, müslüman olmasıydı. Müslüman bir hocanın İran’a daha kolay uyum sağlayacağı düşüncesi, Fatih Terim ismini ön plana çıkarttı.

Milli takımlarını arzu edilen seviyeye getirmeyi hedefleyen İran Futbol Federasyonu Başkanı Mohammed Dadkan, Terim’e İran’ı çalıştırması için teklifte bulundu. Terim’i transfer etmekte ısrarlı olan Dadkan’ın, “Sayın Terim’i ikna etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Kendisinin başarılarını biliyoruz. Dinimiz aynı, örf ve adetlerimiz birbirine yakın. Sorun olmaz” dediği belirtiliyor. Terim ise şimdilik teklife mesafeli duruyor.

Fatih Terim ile yalnızca İran ilgilenmiyor. İngilizler’in ünlü kulübü Fullham da Terim’i takibe aldı. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Fullham’ın teknik direktör adayları arasında Fatih Terim de bulunuyor. Menajerler aracılığı ile Fatih Terim’in nabzını yoklayan Fullham’ın önümüzdeki günlerde ciddi bir teklifle Terim’e geleceği belirtiliyor. Gelen tekliflerin kendisini mutlu ettiğini belirten Fatih Terim’in, “Son sözü Başkan söyler” dediği öne sürülüyor.

Kaynak:internethaber.com
:)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nerden nereye be usta salla ılhanı bızde forvet olsa ılhan kalırmı o takımda ben yonetıcı olsan butun taraftarlardan ozur dıletırdım ılhanın ıyıcene bı yerlerı kalktı adam surunuyordu bı besıktasa geldı bı haller oldu bırde o dunya kupasında attı ya bı gol tamam artık kım tutar ılhanı ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu olamaz mı atamıyor işte baya bi zamandır.

yok dünya kupasından sonra biyerleri kalmışmış yahu adam geçen sene de böyleydi. o zaman fenerbahçe maçında kırmızı kart görmeden önce vur vur vur diye bağırmadı mı taraftare şimdi niye taraftardan özür diliyor. en son maçta yine ilhan diye bağırdı tribünler maçtan önce.

kolay olan adamı çöpe atmak bizim yapmamız gereken onu kazanmak. türkiye lig tarihimizde 3. gol kralımızı bu kadar kolay atıyoruz ya helal olsun

neyse konu iyice dağıldı. terimin irana gideceğini zannetmiyorum. iran veya başka biyer türkiyeden gitse fena olmaz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...