Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Wheel of Time bitiyor!


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Başladıktan 23 yıl sonra bitiyor. 3 ay sonra son kitabı okuyup bitirmiş olacağız, çıkış tarihi 9 Ocak.

Hatırlatayım dedim, okumayanlar seriye dalsın, benim gibi son Winter's Heart'ı okuyanlar ya da çıkar çıkmaz okumasına rağmen 22 yıl önceki kitabı tam hatırlayamayanlar tekrar başlasın The Eye of the World'e.

Abebooks'da tanesi bir dolara bulunuyor kitaplar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ilk kitabina 2 kere basladim, ikisinde de son 100 sayfada biraktim sacma sebeplerden. 3. kere baslamayi hic mi hic istemiyorum ama seriyi de gayet merak ediyorum.

Tekrar okumadan cat diye devam edecek kadar da hatirlamiyorum. First world's problem gibi oldu ama naapsam bilemedim. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son kitabın prologue'unu satışa çıkardılar. almak isteyen olursa dragonmount.com $3'a epub ve prc olarak satıyo. abd fatura adresi gerekli, borderlinx.com'a kayıt olarak edinebilirsiniz.


prologue'un yarısı talmanes'in gözünden caemlyn'deki savaşı anlatıyo. diğer pov'lar:
http://www.tor.com/stories/2012/04/a-memory-of-light-prologue-excerpt
slayer
egeanin/leilwin
aviendha
androl
moghedien



güzel başlangıç olmuş kitaba. sanderson epey merak edilen bikaç konuyu (blight'taki red-veil aiel'ler, taim, graendal'a ne olduğu) en baştan açıklığa kavuşturmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Eski çevirilerin çıkış tarihine bak, hesapla. Bilmiyorum. Phoenix ilk kitabı çıkardığında güzelliğine kanıp almıştım, çeviri de iyiydi çok; öteki yayınevinden çıkanları almadım ama hiç.

Ne güzeldi ama o Phoenix baskısı be!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Bu aralar saracak seri arıyordum; aklıma Zaman Çarkı geldi ama tamamlanmamış serilere başlamak sancılı oluyor. Kitaplar bittiğinde yenisi çıkana kadar bekle, yenisi çıkmaya yakın çok zaman geçtiyse baştan başla vs. Küçükken Harry Potter'ın beşinci kitabını beklerken yaşadım onu. Sanırım bir beş yıl bekledim. Nasıl sarmış ama seri, ben de Hogwarts'a gideyim diye tıfıl tıfıl dolaşıyorum. Kadın sonra yazmayı bıraktı, hayatımdan beş sene çaldı. İlk dört kitabı defalarca okudum.

Son kitap çıksın bütün kitapları toplu alayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...