Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psycho-pass


Kaede

Öne çıkan mesajlar

süper o parça da. yalnız aksiyon kısımları çok iyi, SASUGA PURODAKŞIN AYCİ DESÜNEEE.

16

yalnız tam minority report ayarında birşeye bağlayacak gibi, bodrumdaki "OY OY OY" tepkilerinden öyle bir izlenim edindim.

"tüyü bitmemiş yetimleri bağladık makinelere, köpek gibi çalıştırıyoruz, temiz ruhlarıyla pis adamları tespit ediyorlar" gibi bişi çıkabilir lol.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Decomposer da var, makineleri filan yoketmek için kullanıyolardı.

Kagari ye de decomposer kullandı anladığım kadarıyla, aleti zorladığı için belki değildir öylesine ışık saçıyordur da hackerı öldürürken gözüken Lethal Eliminator formundan bayağı farklıydı Kagariye ateş ederkenki hali.
Yazık oldu yani:p




16

Genel olarak güzeldi ama daha iyi olabilirmiş dediğim yerler de var.
Melee combat sahneleri başarılıydı bayağı, en çok onlar hoşuma gitti. Makishima-Kougami kapışmasının daha climactic olmasını bekliyordum yalnız, çabuk bitti. İlk bölümden flashforward verdikleri sahne geliyor diye gaza gelince beklenti arttı tabii. Gerçi twist geldi işte, im sorry mario, but real villain is the Sibyl system diye plot twisti vuracaklar Kougaminin ağzına.


Bir de yaprak dökümü de başladığına göre Urobutcher bu bölümden itibaren bayağı kelle uçurur diye tahmin ediyorum :p
Sıradaki kurban rockçı abla olur muhtemelen, hep 2. planda kalan bir karakterin backgroundına bütün bir bölüm ayırdılarsa garanti deathflag dir o(şu ana kadar ölmediğine şaşıyorum aslında).
Bir de ya ginoza ya da dede ölür ama ikisi birden ölmez büyük ihtimalle.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17

evet geçen bölümde tahmin ettiğimiz gibi birşey çıktı da, manyak katilleri direkt örgütün başına getirmeleri bayağı saçma olmuş. daha kötüsü seri hala 3-5 adamla ülkenin götürüldüğünü iddia ediyor. hannibal lecter ile aynı odaya giriyorsun tek başına, uçakta anlaşılan başka da kimse yok, seni öldürüp, uçağı düşürüp, kaçıyor.

oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

17

Real villain is the sibyl system derken bu kadar literal düşünmemiştim eheh. Ne kadar hasta ruhlu manyak varsa ülkenin yönetimine getirmişler ahahahah çok saçma.
Diğer yandan bakınca da demokrasi de aşağı yukarı öyle bişey gerçi... neyse... ^^


Bölüm genel olarak durağan geçti. Kısa sürecek bir malzemeyi sakız gibi uzatmışlar gibi bir havası vardı(ki bir animede en uyuz olduğum şeylerden biri bu).

Gelecek bölüm öngörüsü de Makishima is the new protagonist olsun bari:p

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

18 @Sam

Orda hepsi şefin bir haltlar karıştırdığını fark ettikleri halde ses çıkarmadılar çünkü ses çıkarsalar şef bir şekilde onları da temizlerdi/soruşturmadan atardı büyük ihtimalle.

Asıl tutarsızlıklar başka yerde.

1. Şefin dominator'u haxxorlayabildiğini göstermesi o kadar gereksizki. Bu sayede Kagari'nin şef veya dominatoru değiştirebilen başka birisi tarafından decomposer ile öldürmüş olabileceği kuşkusunun doğma ihtimali çok yüksek. Şefin herkesin gözü önünde böyle bir durumu yaratmasına hiç gerek yoktu. Aksine, Kogami'yi kapattırırdı hapisaneye, gayette güzel amacına ulaşırdı.

2. Sadece Kogami değil şefin dominatoru değiştirbildiğinden haberdar olan bütün polislerin bir şekilde ordan sıvışması gerekirdi bence. Öyle bir yerde durmanın ne mantığı kalmış? Sybil Sistem'e doğrudan bağlantısı olan dominator'un şef tarafından modifiye edilmesi demek "Sybil Sistem'e müdahale var ==>> bildiğimiz herşey veya en azından bir kısmı yalan" demek. Akane'nin, Ginoza'nın vs... bu hesabı çok rahat yapabilmesi gerekirdi.

Ama şimdi konuşmak için biraz erken. Karakterler belki ilerki bölümlerde bunlara göre davranabilirler. Kogami'nin Makshima'nın naklindeki saçmalıklardan bahsederek bunun standart prosedürden ayrı ve garip olduğunu söylemesi gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fortuna, kesin o dediğin çıkarımı yapacaklar o kabiliyetini gösterdiği için. sırf onun için yapıldı o hareket adeta.

yani yazar kafasında şu şunu yapmalı, bu bunu yapmalı diye kuruyor ama bunları yaptırış şekli ciddiyetine yakışmıyor serinin önceden kurduğu.

son beş bölümde toparlayabileceğine dair umudum zayıfladı. bu adamın öbür yazdıklarını da seyrettim çünkü, hepsi çok iyi başlayıp son çeyrekte dağılan yapımlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahahahah bunu nasıl farketmedim ben ya.
Gerçi bütün bölüm boyunca çizimler o kadar rezaletti ki arada birkaç sahneyi çöp adamlarla çizmiş olsalar bile farketmezdim muhtemelen ^^

Mysterious case of Kogami’s vanishing clothes (in almost every cut during this scene) 18:15 - 19:55
http://endlessnut.tumblr.com/post/43773829538/mysterious-case-of-kogamis-vanishing-clothes-in
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...