Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aktif oynayanlar kimler ve ne oynuyorsunuz?


hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

merak ettim aktif masaüstü rpg oynayan kimler var ve neler oynuyorlar? ben esas olarak The One Ring oynatıyorum son 6 aydır ondan önce de 3.5 bir campaignimiz vardı ama yandan oyuncu olarak 3.5 oynuyorum hala. Wizards son edition free Menzoberranzan kitabıyla gözümde puan topladı 4E için saçma sapan şeyler çıkarmak yerine ve ekimde sanırım çıkacak Ed Greenwood's FR kitabı da baya hoş bir şey olacak diye düşünüyorum oda edition free.

Evet FR oynayanlar ayrıca bilgi de versinler campaignleri ile ilgili ve herkes gitsin The One Ring alsın ÇOK güzel bir sistem ve yeni iki yıl anca oldu çıkalı pişman olmazsınız alırsanız herşeyini ki zaten bir core set birde adventure anthologysi var çıkmış olan bu ayda screen ve lake-town sourcebook geliyor. Hayatımda gördüğüm en güzel art'a sahip rpg kitapları desem abartmış olmam sanırım ve direk Tolkien ruhu var oyunda boş beleş d&d'nin middle earth'de geçeni değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Kendi sistemimi oynatiyorum ben, iki yildir yavas yavas gelisiyor haftalik oyunlarla. Su Naruto seyi, biraz altta konusu var. Sadece bloodline gibi seyleri eklemek kaldi, sonra v1 olarak kitabini cikartacagim.

Tutar diye dusunuyorum, piyasada gercek bir Naruto sistemi yok birebir mangayi veren, d20 uyarlamasi var bir sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@copry
o olabilir.

@dasaaa
o da olur ama frp camiası buna hazır değil.

en son kıllı, ölüsevici, filozof, barbar gnome oynamıştım. grubun tinker'ı yaptığı uçağın ilk uçuşunda çakılıp ölünce 'ben bunu götürüp gömmeyin' diye kolumun altına alıp giderken dm oyunu bitirmişti. ya dur daha oynucam ben dedim ama 'yok yok karnımız acıktı bırakalım' diye kestirip attı.

hayır adında fantazi var bu oyunun bi kere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...