Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avermedia Aldim başıma bela aldım


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Kac gundur ne alsam ne alsam diye dusunup sorup duruyorum ve sonunda en cok kullanilan en az problemsizdir ve en azindan kolay yardım bulurum dedim ve avermedia studio aldım. Hay boyum posum devrileydi de almmıyaydım. Aldım geldim taktım sonra da driverlarini yukledim ve programlarımı yukledim calıştırdım. Kablo tv yi de splitterla ayirdim ferlan baktim cok guzel calisiyor. Şaşırdım aslinda çünkü bendeki uğursuzluk ülke batırır cinstendir neden bu kadar iyi gittigine sasirirken tahmin ettim ki capture denememde ugursuzlugum basliyacak ve umdugum gibi de oldu. Once vcd formatinda (352*288) olarak denedim ve kaydettim. Esas kartı alma nedenim svcd veya dvd formatinda kayit etmekti ki iste orada sictik diyebilirim. Yok bir turlu yapmiyor. Dedim baska bir program deniyeyim. Ulead studio indirdim onla denedim yine ayni sey. Hadi en yuksek formatlarda bilgisayarım yetmiyor diyelim ne yani 640*480 de yapamiyoruz. P4-1,7 winXP 256 ram ile bunu da yapamicak değiliz herhalde. Yok mudur burda bir iyiliksever tv kartı kullanan bana cozum bulacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Direk kablolu yada uydular için olan kartlar var.

http://www.bogazici.com.tr/detail.asp?Ref=CV-205

Buna kablo tv bağlanırmı bilmiorum ama mpeg-2 formatında kayıt yapabilio. Tuzlu tabi ama ortalama bir tv kartı ile dvd formatında kayıt yapamazsın. Kaydedeceğin şeyin süresine göre en az 4 en fazla 10 gb yerin boş olması lazm hdd'de.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 18 May 2003 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ses kartınıVV kartına bağlamak gerekiyormuş. Bende bağladım tabii ki ama bilgisayarın arka tarafını göremediğim icin el yordamiyla bir seyler yaptım. Tabii yanlış olmuş. Ne demiş aralarımız "el yordamıyla kablo takılmaz" demiş doğru demiş. Bende tv karının audio out' undan ses kartının line in bölümüne gireceğime mikrofona girmisim. Şimdi farkettim ve düzelttim ama hiç bir şey düzelmedi aksine tv serederken bir sey yok kayıt yapınca ses de gelmiyor. Olayi düzelttik derken daha cok sictik icine. Hadi hayırlısı.
:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...