Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba,kız ve dayak


PATA

Öne çıkan mesajlar

Kız arkdaşım babasının kendisine sağlamca bi dayak atıp saçından banyoya sürükleyip bi yarım saatte kemerle dövüp gırtlağından tutup balkondan sarkıttığını söyledi.Ağlaya ağlaya anlattı bana bu durumu yardım istedi.

Şimdi yarın evine gidip alıcam ve darp raporu alıcaz vs vs.Ama bu işin sırası nedir önce hastane mi yoksa karakol mu ? Yaptırımlar nelerdir, cezası nedir bu işin? Aile içi sürekli tartışma yaşadıklarını biliyordum ama ilk kez bu kadar detaylı anlattığı için hep böyle şiddetli mi onu bilmiyorum.

Başından benzer olay geçmiş yada tanık olmuş olan varsa ne yapılır nereye kadar gider bu iş bi anlatırsanız tecrübenizi sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dendiği kadar ciddi bir durum varsa, gırtlağından tutup balkondan sarkıtma gibi (nasıl bir güç lan bu neyse) adam öldürmeye teşebbüse bile girebilir gibi geldi bana

olayların sırasını bilmiyorum ama sanırım önce polise gidilmesi doğru gibi geliyor ama tabi polislerin kızının yeri babasının yanındadır kafasında olanına denk düşerseniz pek yardımcı olmaz herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yalan söyliyim banada biraz abartı geldi ama sadece kemer kısmı bile doğruysa yeterli.Ha kırbaçlamışın he kemerle saydırmışın..

@ardeth İnternette genel olarak baba - kız değilde karı - koca arası durumlar gördüm.Yada arada akrabalık bağı olmayan durumlar.Evlat baba durumu tam bulamadım o yüzden burayada danışmak istedim tekrar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

once kararol.

zaten karakola gidip boyle bir suc duyurusunda bulunursanız, onlar sizi yonlendırır hastaneye.
öle kendi basınıza gidip darp raporu almak diye bişi yok pek.

öle ciddi darplanmıs bir kız hastaneye gittiğinde biraz sağduyulu doktor zaten polise haber verir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay yeni mi olmuş bilmiyorum ama..
seni arayıp anlatana kadar polisi arasaydı sıcağı sıcağına (odasında, wc'de nerde olursa) polis gelirdi babayı karakola kızarkadaşını da hastaneye götürürdü..
olay aile mahkemesine sevkedilirdi.
adrese bağlı karakola ya da en kısasından adresin bağlı olduğu savcılığa gitmeniz gerekmekte.
ardından adli tıp raporları falan (fiziksel, prsikolojik ve ayakta tedavi edilebilir veya edilemez vb raporlar) zaten zorunlu olarak bir kamu davası açılacağından sırasıyla sizi yönlendireceklerdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce Hostage Negotiations / Recovery / Extraction çalışması yapılmalı

Sonra hemen hastanaye. bu arada kız yarı yolda babasını ele vermeyip beni bu dövdü diyip seni işaret ederse yandı gülüm keten helva.

ben olsam hemen dijital ve telefon konuşmalarını gösterecek vaziyette dururdum.

kız +18 di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kızın vücutta yeterli damage var mı, dediğini kanıtlayacak şekilde.

biraz abartı geldi.


gırtlak sıkmak boyunda morarma..kemerle dövmek vucudda cizgi seklinde iz getirir..tokalı bi kemerse mor ve kırmızı genis alanlar olusur.. soy kızı bi bak..madem öyle evden kacırcaksın falan bu cok ciddi bi is..gelecekte ailenin gazabını göz alarak yapman gerekir ve bu konuda yalan soyleyen bi hatun cok tehlikelidir..bu darp izleri gercekse ve guvenin tam oldugunda o kızı orda 10dk bırakmamalısın..karakoldan sonra 1 haftalık iz göremez raporu alıcaksın hastaneden,psikiyatri destegi gerekli,aile hukuk islemlerinden sonra mumkunse tekrar aile ile görüsmemesini saglıycak belge,ve tabiki bi kac ay yıl sonra kız cıkıpta ben babamı özledim affettim onları hadi goruselim bile diyebilir bu yola cıkmadan konusulması gereken bi konu buda..

gecmis olsun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...