Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her dakika Screenshot


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

%90 ini silecegin ve tek tek incelemek zorunda olacagin 1000 tane rastgele ss almak yerine guzel kareler yaratip kendin ceksen daha iyi degil mi. Hem kafandakine gore birseyler cikartirsin hemde öz olur.


Dediğinde doğruluk payı var ama OP nin önerisinin şöyle bir avantajı var, daha sonra hikaye üzerinde değişiklik yapmka istediinde veya farklı şekilde kurguladığında o aldığın binlerce ss sayesinde kolayca yapabileceksin. Kendim ss alayım dediğinde en son bazen keşke şurda da alsaydım diyorsun, tee oralara dönmen falan gerekiyor saçma sapan fazladan zaman harcıyorsun, ben yaşadım bunu =P Hem ss'leri arka arkaya atıp yön tuşuyla hızlı hızlı geçmek çok da zaman almaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://makroman.lantar.net/cgi-bin/download.cgi?1.7

Şurdan indir Macroman adlı programı.
Ultima online free shardlarda cok kullanılırdı,hala calısıyor guild warsta repeat eventlerde aslan gibi kullaniyorum mouse klick lerini filan,

Kullanması kolay kasma filan da yapmaz sadece printscreen tuşunu F12 ye ayarla, programını ayarla bas gitsin.

Bu arada bu programı kim yazdı ise tebrik etmek lazım arkadaşı,hala çalışıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ss alan program kullandın die banlanırsam, stream yapanları mahkemeye vermeleri lazım
bide ssleri temizlemek falan cok zahmetli iş deilmi
onun yerine xsplit gibi programlar var streamyapmanı saglayan, ve orda local kaydet özelligi var yani oynadın herdakikayı video olarak kaydedio, ileri geri sarabilirsin falan daha mantıklı olr
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda yeni karakterim (bu proje için açtığım) level 45 oldu. ancak level 40 itibariyle ss almayı kestim. şu aşamada binlerce SS var elimde. Tek tek hepsine bakıp seçmek için 10+ saniye/resim harcamak çok boş geldi.

Gene de bu elimdekileri derleyip toplayıp ilk 40 level için güzel bişiy yapcam. Arada çok güzel SS'lere denk gelmişim. Yardımı geçen herkese teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...