Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smoothping ping düşürücü hakkında


Xenus

Öne çıkan mesajlar

herseye troll demek iimiş. ne wtfast te nede lowerping de dedigin sebebten dusme yasamadim(yasamadik). o dedigin olay sadecfe yf dandik paketinde oluodu, oda combat log sistemi degistikten sonra(2-3 euro pahali paketinde o sorunda olmuyordu)

bide ilk cumlede soylenmek istenen videoyu aciorum birakip gidiorum inior degildi, 1080p yapiosun buffer yapmadan izleyebiliyorsundu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Da niye celallendin zaten, ben troll diye kendime diyorum orada. Demek istediğini anladım, ama onun latency ile ne alakası var diyerek trollük yapmam lüzumsuz olur diyorum. Valla bilemiyorum, ben WTFast ayda 10 dolarlık paketini de kullandım, adı her neyse, onda da yaşadım. Lowerping denerim döndüğümde bilgisayar başına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Raidde yaptım, GW2 de kalabalık ortamlardada PVP yaptım yok yani düşme lag hiçbişey olmadı, GW2 = 40-45 ms, wow = 45-52 ms Stabil.

Bunlardada tabiki bir bant genişliği var ama 256 KB gibi salak bir rakam değil YF saçmalığında az düşmedim oyundan eskiden... Zaten Bant genişliğinde sorun olsaydı oyunda lagda yaşardık düşmede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...