Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold Exploit - Kripparian Suspended?


kucuktim

Öne çıkan mesajlar

Qahlel said:

@ses

alışveriş merkezine gidiyorsun. bir tane herşey 1 lira satan yer görüyorsun. bakıyorsun itemler sana yarıyor. parayı verip alıyorsun bi tane. baktın hiç sorun yok. sonra bakıyorsun 100 liran var. 100 tane şey alıyorsun.

akşama evi polis basıyor. bütün aileni hapse tıkıyor. vay efendim nasıl 1 liraya alırsın diye seni ömür boyu hapse atıyor. dava yok & duruşma yok. bunun mantığını açıkla ben sana mystic forge'u açıklicam söz.


bu mantık öyle işlemez.

ben sana daha güzel açıklayayım en iyisi.

şimdi iphone 4s üzerinden açıklayacağım. apple tek iphone 4s i 350tl ye imal ediyor. iphone 4s her yerde 1500tl olduğunu farz edelim ama bir yere gidiyorsun adam 10tl ye satıyor. gidip 150 tane alıyorsun ve onları 1500tl den okutuyorsun.

ürünün imalatçısı bile 350tl altı zarar ederken sen 10tl ye bunu alırken hiç bu işin altında bir katakulli olacağı aklına gelmez mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@cuce
süper cevap :D +1

@teodor
iphone5 olsun. iphone5 türkiye'de 2-3 bin liraya satılacak en az. amerika'da 99 dolar (kabaca 150 lira) olarak satılacak büyük ihtimal diğer iphonelar gibi. amerika'dan almak suç mu şimdi? yoksa salak gibi türkiye'den mi almak lazım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karma weapon exploit, karma cooking değil. Cooking konusunda arena.net haksız. Haksızı geçtim sırf teleportta ota boka insanların parası yetişmesin de gem satabilsinler diye oyunculara göz dağı veriyorlar bide.

Gw2 böylelikle kalitesini belli etmiş oldu. Talentlar da yenilenmiş zaten, wow bizi bekler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...