Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gw2 Hakkinda Sorular


stinger

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,
Gw2 hakkinda bir takim sorular sormak istiyorum.ben gw u cok oynadim ve cokta sevmistim. Sevdigim ozellikler halen mevcut mu bibi bilmek istiyorum.


1_sinif dengesi eskiden oldukca iyi idi.Zaten 20 level da oldugundan dengelemesi problem olmuyordu.Skiller felan cok dengeli ve cesitliydi. Simdi 80 level olunca sinif dengelemesini basarabilmisler mi?
2_item olayida ne durumda. Eskiden max ozellikli silah zaten kolay bulunuyordu.Kasmana gerek kalmiyordu.Simdide aynimi yoksa wow tarzi raid yapip item mi kasman lazim.
3_ 80 level kolay kasildigi soyleniyor , peki 80 level sonrasi icin insanlari oyunda tutacak eventler mevcut mudur?
4_ Onceki oyuna gore kesinlikle su cok iyi dediginiz ne var?

Simdilik bunlari merak ediyorum , simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denge olayıyla ilgili yorum yapmak zor. Her betada bazı classlara nerf bazılarına buff geliyor haliyle ama tüm buildlerle bunları denemek, dengeyi incelemek haftalar alır.

Level almak kolay hakkaten, sırf open betalarda oynayarak 60 lvla ulaşanlar oldu. 80 sonrası insanları oyunda ne tutacak sorusu pek mantıklı değil çünkü craftingle bile gidip lvl kasabilirsin yani illa oyunun senaryosunu bitirmiş olman gerekmiyor 80de. İçerik bittiğinde insanları ne tutacak diye sorarsan ben mesela şahsen sırf pvp için oynuyor olacağım zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle 2. konuyu açmak isterim. Eskiden life %50 üzerinde olduğunda +15 dmg veren silah vardı. Bu silah zaten max özellikti bunu kasma diye birşey yoktu hemen elde edebiliyordun.
Sadece şekil için silah ,armor, item vs kasıyorduk özellik belliydi zaten.
Şimdikinde bir çok mmo da olan gibi dungeon düşen veya satılan çarşaf çarşaf özellikli itemlar mı var ve fark yaratıyor mu yoksa gene çok kasanda az kasanda aynı özellikli itemla pvp ,pve vs yapabiliyor mu bunu merak ediyorum.

Bu şu açıdan benim için önemli .Item kasmak yerine direk aksiyona vaktimi harcamak istiyorum.

80 level olmayla ilgili olarak dediğiniz gibi oyun çıkmadı henüz fakat orta level larda da siniflar arasında denge ne durumda olarak da soruyu değiştirebiliriz. 80 level olana kadarda sıkılmadan üzülmeden kasılabiliyor mu bunu merak ediyorum. Age of Conanda ara level'larda kötü ve dengesiz olduğu için çok sıkılmıştım. Benzer bir durum olur mu birazda bunu merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...