Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rel Por


Teodor

Öne çıkan mesajlar

dakkar said:

hattok, tact fence tact anat heal hiding stealth kasicam. aksama online olursan sabaha kadar fence kasalımheal macoroyla
ingame:lurdasz illiano dayım


abi ben de aynı kasıcam sanırım ama Poisoning de lazım fence'e. Poi fence cok tehlikeli olur.

Fence
Tct
Heal
Anat
Hide
stealth
Magic resist

Düşünüyorum poison şart ya poisonsız fence so meh çok tehlikeli oluyorsun. Benim düşüncem şuydu açıkcası, Krys ile poiyi vurup spear'a geçmek. Armor penalty setli bi iwarriorla bile krysle cap speedde vuruyorsun. Spear desen zira o da cok hızlı. Hide stealth'ı bir şekilde kotarmak lazım. 80,80 yapsan 40 kalıyor, Heal anatı da 80 80 yapsak 80 poi ile ne kadar verim alınır bilemiyorum.

Bir de kasamadım ben hiç yaaa.. Hala 85 anatomydeyim falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Discordda bi grup oluşturamıyor muyuz? Oraya toplanalım yazışalım orda. Ben diyorumki yarın hafta sonu. Bu akşam saat 10 11 civarı herkesin işten cıkıp yemeğini yiyip pc basına oturduğu zaman Toplanalım Plan yapalım?


Şimdi oturup geceye kadar Eskort görevi yapıcam ev ve guild alabilmek için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kullandigim macroda bir bokluk varmis. kendim macro hazirlayinca problem kalmadi. serpent uzerinde maksimum 86.1' e kadar provocation geliyor. gerisi icin dungeonlara girmek lazim. haritada ev kuracak alan kalmayacak yakinda, elimizi cabuk tutup bir yer parsellesek iyi.

bir de bir dangalaklik yapip discord davetlerini sureli paylasmisim, eski linkler expired olmus. onu duzenledim; https://discord.gg/0psIRqeNjfRc0cdM
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...