Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devil's Pact


RRa

Öne çıkan mesajlar


Belirli bir strateji ve disiplin ile hareket etmenin başarıya giden yol olduğuna inanan oyuncuların guildi Devil's Pact olarak; arazide kendini ezdirmeyen, oyuncu olarak kendine aylık ve yıllık turnuvalarda derece hedefi koymuş oyuncuları biraraya getirmeye çalışıyoruz.

Recruit kriterlerimize uyan arkadaşlar bizlere Vent ve Facebook sayfamızdan ulaşabilirler.

Recruit Kriterleri:
- 22 yaş üstü veya 22 yaş üstü olgunluk seviyesine çoktan ulaşmış olmak
- Ventrilo kullanmak
- Kurallarla problemi olmayan, uyumlu bir kimse olmak
- Takım oyununa yatkın olmak
- Massive ve Competitive PvP tecrübeye sahip bir oyuncu olmak
- Anlatılanı anlayabilecek ve derdini anlatabilecek kadar dahi olsa bir ingilizceye vakıf olmak
- Akşam saat 18:00 - 24:00 saat dilimleri arasında en az 2 saat ventte ve oyunda PvPye hazır ve nazır olmak
- Haftada 36 saati aşkın bir online süresine sahip olmak


Facebook - Ventrilo Bilgileri - Ventrilo Kuralları - Guild Kuralları - Facebook Grup
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo. Ben stargazetesinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığım dönemde haftada 40 saatten fazla online olurdum yine. Sonuçta kimse hergün işe gitmiyordur. Bir çok üyemiz her sabah işe gider her akşam yemeğini yemiş, duşunu almış, hatta ailesi ile biraz vakit geçirmiş şekilde gelir 9'da online olur gece 1'e kadar takılır. Cumartesi-Pazar bir çoğunun o günkü online süresi 10 saate kadar çıkabilir.

Sonuçta kimsenin online süresini hesaplamadık, hesaplamayızda ama hiç bir üyemizin diğer oyunculardan geri kalmasınıda istemiyoruz. O hafta 32 saat online olanı guildden atacak halimiz yok.

Kaldı ki ben her zaman çok online olmaktan ziyade, online olunan zamanın verimli şekilde değerlendirilmesinin daha iyi olduğunu düşünürüm.

Ha biri cumartesi pazarda dahil olmak üzere, günde 2 saat oynayabilecekse yani haftada 14 saat oynayacaksa, bizimle oynaması kişinin kendisinide, bizleride mutsuz edebilir.

Özellikle GuildWars2 de haftada 72 saat online olan insanlarla rekabet içine girilecek. Ve bilgisayar oyunlarında kabul etsekte etmesekte hep söylediğim birşey vardır. Yetenek, zeka, hakimiyet gibi yan unsurları bir kenara bırakıp temele inersek eğer; "En iyi oyuncu, en çok oynayandır."

Bizim kimsenin sosyal yaşamı zarar görsün, vizyonda izlemediği film olsun, yemeğe çıkmıyor diye arkadaşları küssün istemeyiz.

Müsama gösterilecek konulardan biridir online süre kriteri fakat bizim guildimizin bakış açısının, guildin karakteristik yapısının anlaşılması içinde recruit kriterlerinde olması gereken bir şarttır.

Son olarak şunuda söyleyim. Biz guild tanıtım yazılarımızda recruit kriterlerine yer verdik ama şuanda kadromuz yeterli düzeyde, recruit yapmayıda düşünmüyoruz ama rastlarsak çok vakit ayırabilen, iyi oyunculara guildimize kazandırmak isteriz.

Bu tarz soru ve eleştirilere de kesinlikle atarlı cevap vermiyoruz. Çünkü bu şekilde düşünen ama sorma ihtiyacı hissetmemiş başka merak edenlerde olabilir. Bizde bu eleştiri ve soruları cevaplarken onlarında meraklarını gidermiş oluyoruz. Daha iyi anlaşılmamız ve tanınmamız için bu eleştiri ve sorularınızı yerinde buluyoruz.

Guild tanıtım yazılarımızda eleştireye kapanıp, atarlı cevaplar verilmeyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Yabancı guildlere hizmet etmekten sıkılmış bir topluluğun, yabancı guildler standartında kurmuş olduğu, sadece Türkçe konuşabilen vatandaşların katılabildiği bir guilddir; Devil's Pact.

Guildin karakteristik yapısı, amaçları, başarı kriterleri, diğer guildler ile olan ilişkisi internasyonel guildler seviyesindedir.

Üyelerimizle birlikte başlattığımız AOC, Rift, SWTOR hatta Diablo3 deki birlikteliğimiz şuanda The Secret World ve Guild Wars 2 de devam etmektedir.

160'a yakın üyemiz şuanda resmi olarak aktif olduğumuz oyunlar dışında da oyunlar tercih etmekdedir. Camiamız içinde hemen hemen her oyundan bir üyemize rastlamak mümkündür.

Guild Wars 2 de bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlarımızdan öncelikle beklentimiz bizi bir GW2 Guildi görmelerinden ziyade çıkan her kitle kabulü görmüş MMORPG de var olan bir topluluk olarak görmeleridir.

Henüz çok taze olan GW2 deki aktif yaşamımız, oyun yaşadığı sürece devam edecektir. Oyunun düzenlediği turnuvalar yanı sıra, sponsor turnuvalarında da aktif olarak katılım göstereceğimiz için, yarın bir başka oyuna büyük katılım göstersek dahi GW2 de ki aktifliğimiz de oyun var olduğu, yada e-sport olarak daha iyisi olana kadar devam edecek.

Şuan da guild olarak, 522 takımın katılımı planlanan Dragon Season'un düzenleyeceği turnuvaya kaydımızı yaptık. Düzenleneceği tarih ve ödüller henüz açıklanmadı, dört gözle beklemekteyiz.

Turnuva da guildimizi temsil etmek isteyen üyelerimiz, takımlar halinde antreman maçları yapmakta ve turnuva tarihine kadar hazır olmak için uraşmaktadırlar. Bu uğraşı ve çaba, her yaklaşan gün artarak devam edecek ve sonunda mutlaka güzel bir netice ile sonuçlanacaktır.

Öncelikle guild üyelerimizin faydalanması ama daha sonrasında da diğer Türk oyuncuların, ihtiyaç duymaları halinde faydalanabilecekleri, en az para ile satılan ingilizce guidelar kadar başarılı bir Leveling Rehberi hazırladık. Bu rehber sayesinde craft ve story quest yapmadan dahi 40 saat play time ile level80 olmak mümkündür. Şuanda guildimiz üyeleri 20-30, 30-40, 40-50, 50-65, 65-70, 70-80 aralıklarında sistemli bir şekilde eğer istelerse karakterlerinin gelişimini tamamlayabilirler.

Legendary item craft etmek ve karakterlerin gelişimini tamamlayabilemek için yüksek miktarda Skill Point ihtiyacı gerekmektedir. Guildimiz üyelerinin bu ihtiyaçlarını çok kısa sürede giderebilmeleri için ayrı bir sistem inşaa edilmiştir. Özellikle 80lvl üyelerimiz ile başlanacak bu sistemde en kısa sürede 200 skill pointin toplanması tarafımızdan sağlanacaktır.

Üyelerimizin Legendary item sahibi olabilmesi içinde bir başka sistem, şuan da devreye sokulmuş, çok yakında tüm 80lvl üyelerimizin legendary item sahip olması tarafımızdan sağlanacaktır.

Gün ve saati önceden belirlenmiş WvWvW eventlerimizde; Massive PvP'de uyum, strateji ve disiplinle hareket edebilen ve fark yaratan bir Devil's Pact'i araziye sürmek oyunun bu dalındaki başarı kriterimizdir.

Guild Aktivitelerimiz:
- Skill Point Farm
- Leveling
- WvWvW
- sPvP

Resmi guild aktivitelerimiz yanı sıra, guild üyelerimizin oyun içinde daha keyifli vakit geçirebilmeleri adına çeşitli faaliyet planlarımız bulunmaktadır.

WvWvW guild eventinin olmadığı saatlerde arazide üyelerimizin eğlenebilmesi adına Gank Squad adını verdiğimiz bir ekibimiz çok yakında sahada olacaktır. Sadece 80lvl ve giyinmiş arkadaşlarımızın olacağı bu ekip, isminden de anlaşılacağı üzere küçük, gücü yeterse büyük, rastlarlarsa tek dolaşan, düşmanları gankleyeceklerdir.

80lvl olmuş guild üyelerimizin en kısa sürede giyinebilmeleri ve geri kalmamaları için endgame dungeon farmlar başlamıştır. Guild Chat ve Vent iletişimi ile bu gruplara her üyemiz classına bakılmaksızın dahil edilir ve o dungeonın bitmesi sağlanır.

Low lvl dungeonlar içinde Guild Chatten kontakt kurulması yada Ventte grup aranması mümkündür.

Her oyunda olduğu gibi Guild Wars 2'de de guild içi yarışmalarımız olacaktır. Bu yarışmalar tamamen eğlence amaçlı olup, kazananlar bir şekilde tarafımızdan ödüllendirilecektir.

Guild Yarışmaları:
- Koşu Yarışı
- Rugby (Keg Brawl)

Recruit kriterlerimize uyuyor, uymak üzere yada ha uydu ha uyacaksanız bizimle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz, bir tanışıp görüşelim. Form doldurtmuyoruz, özgeçmiş istemiyoruz. Sadece tanışmak ve sohbet etmek isteriz.

Recruit için iletişime geçebileceğiniz guild üyeleri;
Alarma.2578
Bengu.9678
Zuta.9145
Mearthan.1437
Sinerjji.5176
Warg.7635
Jeykil.4957

Guildimizde kesinlikle yeni üye yada eski üye ayrımı yapılmamaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...