Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüksek lisans dönemi ve tercihler


Milamber

Öne çıkan mesajlar

işletme mezunuyum,IT sektöründe çalışıyorum(online oyun),orta düzey yönetici sayılırım(qa manager), iş yerim anadolu yakasında, mba yapmaya niyetliyim ikinci öğretim veya uzaktan var mı önerileriniz? maltepe üniversitesi güzel gözüküyor emba'i ama pek yorum bulamadım hakkında. işime fazla engel olmadan devam edebileceğim bir yer istiyorum. askerlik problemim falan yok ciddi anlamda beni geliştirecek bir yer arıyorum özel/devlet fark etmez özelin ücreti 15k'yı falan geçmediği sürece. rahat karşılarım sonrası için üniversite çok çok sağlam olmalı ben de yırtınmalıyım.

ikinci konu da tezli/tezsiz ayrımı. ilerde doktora yapar mıyım emin değilim hani mba'in ne kadar iyi geçeceğine bağlı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bu hafta içinde başvuru işini halletmeyi planlıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan yapacaksan en uygunu bilgi gibi düşünüyor. ben de yapmayı düşünüyorum da kafamda orası var şu an.. türkçesi 16 civarı, ingilizcesi 19 civarı. ama indirim olduğunu falan da duydum, ingilizcesini türkçe civarına indirtebilmiş bi kaç sene öncenin insanları. gidip bi konuşmayı düşünüyorum yakın zamanda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üdsye uyananamıştım alestende 77 var 2 yıl geçerli sanırım pek tr düşünmüyordum amerika bakıyordum ordaki tuitionları görünce vazgeçtim sfd ortalamamda averaj zaten burs murs sanmadım pek o yüzden bakayım dedim bogazici iyi gibi geldi 1 yılı aşmayan tessiz askerden kaçıracak bişeyler yapabilirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...