Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leveling Shard


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Konya isimli güzide şehrimizin nüfusu 1.969.868 kişi olup bunların yaklaşık 1.5 milyon kişisi ultima oynamaktadir. küçük büyük yaşlı ihtiyar daha skillerin bile ne anlama geldiğini bilmeden dur durak bilmeden kafelerde sürekli olarak ultime oynamaktadır. Hal böyle olunca ekonomik ve sosyokültürel konum açısından Konya, Türkiye içinde pekte "vaaay konya" etkisi vermesede, Level bazlı serverlarda ownerlar içinde "oo konya ekibi geliyosa serverda player sıkıntımız olmaz" repliğine sebebiyet vermektedir.

Arz ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Durum şundan ibaret:

Küreselleşmenin homojenliğine vurgu yapılan bu dönemde, New York'da işine giden bir Private Equity Mananger ile Güney Afrika'nın Haiulika kabilesinde ava çıkan genç yamyam arasındaki dengesizliği burada da Konya/Monya örneklemiyle yaşıyoruz.

Geniş coğrafi alana yayılan yalnız ve güzel ülkemizde de aynı dengesizlikten muzdaribiz. İstanbul'da yaşayan genç beyaz Türkler şu sıralar Ipad'lerden oyun oynarken veya PC/Mac'lerinde Diablo3, Skyrim2, vb. pay-to-play'lerle haşırneşirken; Anadolu'nun bağrındaki yanık tenli yurttaşlarımız Ultima Online ile yeni tanışıyor veya 400x300 çözünürlükte Haylayf oynuyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...