ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Kilitli mesajlarda "okumadığım ilk mesaja git" düğmesine bastığımda o threadin değil bir üstündeki threadin okumadığım ilk mesajına gidiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 evet aynen[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 her zaman olmuyor ama sanırım.. mesela ben bu topicte ı ları yazabiliyorum..:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Ayrıca bazen başka sitelerden kopyalarken bazen de worddeki yazıları kopyalarken bazı noktalamalar kod olarak gozukuyor. BU daha once vizyon sitesine yazdığım yazılarda da başıma geldi ayrıca forumlara da yazıldıgında bazen başıma gelebiliyor. Pepelek iken hiç başıma gelmemişti. Paticik olduğumuzdan beri oluyor. Belki vardı da benim başım gelmemişti. Bir tane mesajı buraya kopyalıyorum sanırım onun da böyle bir şey olmuş. Örnek teşkil etmesi ve nasıl göründüğünün anlaşılması açısından. said: GERGE, 09 May 2003 17:36 tarihinde demiş ki: Buzyeli Vadisinden sonra Kara Elf üçlemesi (Türkçeye hangi sırayla boşver) ondan sonrada Drowun Mirası; (ilk kitabı çevrildi adı ''Miras'') ardından Path of Darkness(Gerçi o Drizzt kitabı sayılmaz ama olsun.Entreri yeter) gelir. Salvadore su anda yeni bir üçleme daha yazıyor.Thousand Blades Trilogy.Onunda ilk kitabı çıktı.Ama hiç biri Anayurt kadar güzel degil.Aslında okuduğum hiç bir kitap Anayurt kadar güzel değil[hline]Ungoliant [Bu mesaj GERGE tarafından 09 May 2003 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj GERGE tarafından 09 May 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 evet aynı sorun iranlı terimde de var spor bölümünde ve daha birçok topicte war wastiee bu kodlama hatasını umaırm en kısa sürede çözersiniz..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bu wstiee den deil UTV nin Local leri yuklememeisi gibi bi sorundan bahsediyodu kedi ile wastiee o seyde[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hayir, o sorunun sebebi localeler falan degil, kodlama hatasi da degil. forumlarimizda, 256 karakter var cali$an. Ӓ gibi bir formatta ozel karakterler vs yazilabiliyor; html'in bir ozelligi. forumlarda html karakterlere izin vermiyoruz ama. yani $oyle bi$I, mesela windows 'da uc noktanin ozel bi karakteri var, tek karakter icinde uc nokta ardarda. bunu direk foruma koyunca sorun oluyo mu olmuyo mu emin diilim, ama bi web sayfasindan kopyaladiginizda bunu Ӓ $eklinde kopyualiyo (1234 yerine o karakterin kodu var), forumda html desteklemedigimiz icin aynen yazildigi sekilde cikiyor bunlar. kopyaladiginiz zaman gondermeden once mesajinizin icerigine bakarsaniz gorursunuz o kodlari zaten. siz zaten o kodlari yolluyosunuz yani. yolladiginiz sekilde cikiyo forumda.[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 standart karakterler degil onlar iste. yani standartla kastim, 256 karakterlik 'set'e dahil degiller. 256'nin ustundeki karakterler. o yuzden cali$miyolar.[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: ghaldszar, 25 May 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Kilitli mesajlarda "okumadığım ilk mesaja git" düğmesine bastığımda o threadin değil bir üstündeki threadin okumadığım ilk mesajına gidiyorum. tamamdir duzelttim tesekkurler farkedip uyardigin icin[hline]wastiee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Rica ederim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.