Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online


Sam

Öne çıkan mesajlar

dual wield saber olmuyor, kirito gibi handgun + saber oluyor.

bedava respec için bir püf var, fatal bullet free respec diye google'dan bakarsan detaylı anlatır. free respec yöntemini fixlemedikleri için kafana göre gidebilirsin. boşta profil gerekiyor sadece, hepsini doldurma.

stat dağılımını işte istediğin skill ve silahlar üzerinden yapıyorsun öncelikli olarak. ben keyfime göre AR, minigun, smg gittim respecleyip sıkıldıkça.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steam'de oyunları var, sword art online diye aratırsan çıkar. sao içinde geçenleri var, bir de fatal bullet var en son çıkan ve ggo'da geçen. fatal bullet'tan öncekileri oynamadım ama gördüğüm kadarıyla karakterleri ve hikayeyi iyi işliyorlar oyunlarda da. gameplay de zevkli gayet, beni şahsen çok tatmin etti. fatal bullet'da mc yaratıyorsun, ama öncekilerde kirito oynamak zorunlu diye biliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunun mmorpg'sini yapıp ekmek yiyemediler ya...

ben izlerken bayağı bayağı oyunun birebir aynısı olsa oynarım köpek gibi diyordum. bayağı tatlı bi yapısı var çünkü harbi. öldüğünde resetleyeceksin, en üstlere çıkmaya çalışacağın böyle oyun hmmmpsss hmmppsss

goblin gelmedi mi ya daha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o garip bir realtimedı, böyle uçmalı kaçmalı matriximsi filan. oynamıştım bir miktar ps3te, yorozuya meets matrix gibiydi ehu. steame çıktığını görünce şaşırdım, ps3tekine bir ara geri döneyim de ne zamana bakalım.

bu arada alicization project reveal süper oldu bu bölüm, sao’nun en iyi temel konusu olabilir. çok güzel gidiyor bu sezon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...