Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyria Haritaları


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

said:
Guild Wars 2'nin başlamasına 40 gün kaldı. Oyun Tyria adlı bir gezegen geçiyor. İşin ilginç yanı oyunun oynandığı ana bölgenin de adı Tyria. Tryia bölgesini (ve gezegeni) detaylı olarak internette gösteren siteler:

BTeam Craft Map http://gw2craftmap.bteamgaming.com/ : Craft & Gathering ile uğraşacaklar için paha biçilmez bir interaktif harita. Tüm kaynakların yeri gösteriliyor. Google Maps Api ile yapılmış. Tüm browser ekranını kaplıyor.

GW2 Cartographers http://gw2cartographers.com/ : Oyundaki tüm teleporter & quest bölgeleri vb herşeyi gösteren interaktif bir harita. Google Maps Api ile yapılmış. Tüm browser ekranını kaplıyor.

IGN World Map http://www.ign.com/wikis/guild-wars-2/interactive-maps/WorldFull : IGN'nin hazırladığı interaktif harita. Tüm bölgeler & teleport yerleri & questler vs mevcut. Ancak ekranda az yer tutuyor.

GW2DB Map http://www.gw2db.com/map : GW2DB'nin hazırladığı interaktif harita. Sadece gidebileceğiniz bölgeleri gösteriyor. Harita üzerinde gösterilen herhangi bir şey yok. Sadece haritaları zoom-in-out yapabiliyorsunuz. Google Maps Api ile yapılmış.

FotE WvWvW Map http://www.fist-of-the-empire.com/GW2-WvW-Map.html : Fist of the Empire guildinin hazırladığı WvW interaktif haritası. PVPciler için olmazsa olmaz bir harita. WvW haritalarındaki herşeyi gösteriyor. Browser ekranının tamamını kaplıyor. Google Maps Api ile yapılmış.

Maps of Tyria http://gwmaps.co.cc/ : Hala yapılma aşamasında olmasına rağmen iyi bir çalışma. Tüm küçük bölgeleri gösteriyor. Browser ekranının az bir kısmını kaplıyor. Google Maps Api ile yapılmış.

/vg/'s Interactive Map http://www.littlethings2.com/GuildWars2/map.php : Bilinen en detaylı interaktif harita. Tüm herşeyi tek tek gösteriyor. Browser ekranının büyük kısmını kaplıyor.

Pyramid effect takes grinding from PvE http://www.guildwars2guru.com/topic/27482-pyramid-effect-takes-grinding-from-pve/ : GW2GURU forumlarında carralpha'nın hazırladığı levelingharitasının başlığı. Tüm ana bölgelerin hangi levelde kullanıldığını göstermiş.
Carralpha's Leveling Map JPG http://i43.tinypic.com/e6x8ac.png : GW2GURU forumlarında carralpha'nın hazırladığı leveling haritası.

GW vs GW2 GIF http://i.imgur.com/Zgfxq.gif : Guild Wars ile Guild Wars 2'deki harita değişikliklerini gösteren gif.

The complete world of Tyria http://www.guildwars2guru.com/topic/40761-the-complete-world-of-tyria-image-heavy/ : GW2GURU forumlarındaki tüm Tyria gezegeninin haritasının başlığı.
Tyria World Map JPG http://i.imgur.com/JAyuE.jpg : Tyria gezegeni haritası.
Tyria World Map JPG + Area http://guildwars.pl/grafika/news/Tyria.jpg : Tyria gezegeni haritası bölgeler işaretli .
Tyria World Map JPG + Maps http://i.imgur.com/R40p6.jpg : Tyria gezegeni haritası bölge haritaları üstüne yapıştırılmış .

BTeam Craft Map & GW2 Cartographers yukardakiler arasındaki en kullanışlarıdır.


kaynak: Tyria Haritaları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...