Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2012-2013


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Oski said:

Liverpool, Anji Makhachkala'ya 1-0 yenildi


Bugün ben bile Anzhi'ye tek maç yüklü girdim :D Sebebi açık, hafta sonu Chelsea maçı var diye bütün as takım dinlendirildi. Carragher - Downing - Cole - Henderson takımın en tecrübeli isimleriydi, hepsi müzmin yedekler.

Yalnız bebeler AL'de as takımdan daha istekli ve iyi oynadı. Kupaya önem vermiyorlar as takım oyuncuları, komple böyle çıksa maça Liverpool bu bebelerden as takıma monte çok olur. Hele Morgan diye bir bebe var çok iyiydi. Yakında as takımda görürüz onu da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlamsız değil ki beklenen birşey :D AL çok prestijsiz ve gereksiz bir kupa haline geldi. Bir tek bizim gibi üçüncü dünya ülkeleri ve liglerinde şampiyonluk kupası federasyon tarafından Barca-Real arasında bölüştürülen kupa açı İspanyol takımları ciddiye alıyor. He birde TV'de yayınlanan her maçı vitrin kabul eden Portekiz takımları :D

İngilizler için mesela zerre umursanmayan bir kupa, alsak ne olur kafasındalar. Bu kupada özellikle grup sistemine geçildikten sonra çok itibar kaybetti. Sözde itibarı artacaktı ama takımların ilgisi düştü, bir çekiciliği hiç kalmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Elemeli sistem hep en heyecanlısı zaten evet, EL'de eliminasyona geçilince zaten zevkli oluyor grup aşamasından sonra. Hayır sıkıntısı grup maçı vs oynuyorsun, sonra CL'den bir takım geliyor yeniyor seni mesela filan. Başka bir ayar çekmeleri lazım. Ya, CL'yi iyicene elit hale getirip takım sayısını azaltıp, AL için çöp takımların sayısı azalacak (Yani sadece lig 3.4. leri vs girecek diğer liglerden de 2.ler) ki bu da CL'ye darbe vurur, veya gelişmemiş ülkelere. Ya da direk EL için Son 8-16'ya kadar eleme yapıp ondan sonra sağlam gruplar yapacaksın ki bu daha mantıklı. CL gibi yapacaksın yani. 1875197198 tane dandik takımın olduğu zilyon tane grup olmayacak. Hem eleme oldu mu küçüklerin de şansı artacak belki. Çünkü dandik takımlar zaten çıkamıyor grupta olsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...