Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GW2 Çıkış Tarihi


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

Oyunda daha asura ve sylvari alanları open olarak denenmedi. Son BWE de açabilirler ama yeterli olur mu bilmiyorum. Bu nedenle (son BWE diyorlarsada) belki de head start dan önce birkaç gün başka bir isim altında beta yapılabilir. Oyunu oynayacak herkesin en az bir betaya girip en azından ilgilendikleri classı denemeleri gerekiyor kanımca, çünkü class seçmek ciddi anlamda zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki bütün classlar şimdiye kadar alıştığımız düzenden farklı.
Görev olarak değil de skill olarak ayrılmışlar daha çok.

Betalarda en son ihtimal verdiğim ve denediğim iki class ranger ve engineer dı. (şimdiye kadar hiç hunter ya da ranger mainim olmadı ve steam punk tipi ya da makinalara bağımlı classlar ilgimi hiç çekmezdi) Şu andaki kararım ranger oynamak ve kendine resmen olduğu yerde savunma ve saldırı üssü kuran engineer da class olarak cidden ilgilimi çekiyor.

Kısacası eski anlayışları unutmak ve görevi ile değil özellikleri ile sevilecek, çok vuran-dayanan-heallayan değil eğlendirecek bir class secmek lazım kanımca...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Şimdi bende gw2 oynamayı planlıyorum d3 baydı blizzard inşallah iflas eder herneyse fiyatı ne olarak açıklandı+ digital buy varmı client dl filan siteye baktım ama siteleri çok tırt yada ben bulamadım.

90tl demiş bak bu arkadaş, bi oku istersen http://forum.paticik.com/read.php?27,6341343

bi de bu vardı ama hemen kapmışlar lol http://forum.paticik.com/read.php?27,6366583
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...