Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cowboy Bebop


Volfied

Öne çıkan mesajlar

7 saat önce, Akuma_Blade dedi ki:

Daniella Pineda'nin "bazı buyuyememis ergenlerin kafalarında canlandirdiklari kadın olmadığım için özür dilerim" yada "rolumun en keyifli kısmı önüme kim çıksa pislik gibi davranıp laf sokabilmemdi" tarzı lafların hoş görülecek tarafı yok.

izlemedim, anime'in hayranı değilim, faye de hiç önemsemediğim bir char ama sırf şu ilk beyan için 1'i bastım imdb'de. bir halt olmayan aktörlerin, yönetmenlerin, senaristlerin kendilerini bir haltmış sanıp konuşması devamlı bombalanması gereken birşey. yanlarına kar kaldıkça müşterinin efendisi sanıyorlar kendilerini.

https://www.insider.com/cowboy-bebop-costume-designer-resistant-faye-valentine-overtly-sexualized-2021-11

lmao iran uğraşmadan 'modern' dünya iran çizgisine geldi.

Alıntı

8/10

For people who like interesting stories but hate anime.

diggnuts22 November 2021

I really do not like anime. Can not stand it, but I do realize that a lot of interesting narratives exist in that genre.

There for I think this live-action version is perfect for me because it makes for a product that I can actually watch. I do not really fuss over small differences in detail between this and the original because I never watched it and do not care.

For a dark, humerous sci-fi platform, this outperforms the current nuTrek franchise by a long shot. It has it all that STD, STP and those lame cartoons don't have, namely a well balanced package. Not every scene is hinging on one attribute.

Not sure if that is the result of the re-write or the original material, but I really do not care. I will never watch the original in the first place!

dediğim gibi sırf bu mallar için yapılıyor işte bunlar.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 01.12.2021 at 12:49, Akuma_Blade dedi ki:

Daniella Pineda'nin "bazı buyuyememis ergenlerin kafalarında canlandirdiklari kadın olmadığım için özür dilerim" yada "rolumun en keyifli kısmı önüme kim çıksa pislik gibi davranıp laf sokabilmemdi" tarzı lafların hoş görülecek tarafı yok. Vicious malum lobiyi memnun etmek için tüm coolluğundan, zekasından ve gizli kişisel dramindan hadım edilip zerre derinliği olmayan, sokak seviyesi bir beyaz toksik heteroseksuel erkek stereotipine donusturulup yükselişi için güvendiği master plan'i bile başkasından duyup uygulayabilmis, kadına şiddet suçlusu karikatürü gibi bir küçük enisteye dönüştürülmüş. Gren bowiesque yada maskuler bishounen olması gerekirken ikisi de olmayıp penaltı noktasından topu taca yollayan türden bir kayırma casting olmuş. Ne işler zora girdigi an erkeğini satıp başka erkeğe koşan, sonra da acı çekiyorum, huzursuzum diye ağlayan bir Türk Kezban ekolune geçiş yaptırılan Julia ne sezon sonu twisti diye koydukları şeyin zerre savunulacak tarafı yok, o değişiklikler kimin fikri ise sektördeki kariyerinin bitmesini umuyorum.

 

zaten sorun da burada. Hollywood (Netflix de dahil) şu an kafayı sıyırmış bir durumda. Bir şeyler kanıtlamak zorunda hissediyor. Zorla güzellik olmaz, ama buna rağmen hala inat edip bir şeyler dayatınca her şey hallolcak sanıyorlar.

Ghostbusters 2016 filminde de yaşamıştık bunu. Verdikleri demeçler bile sürekli bir hışımla saldırgan tavırlarla gerçekleşiyordu. Sonra başarısızlıklarını da Trump'a atıp kurtulmaya çalıştılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, Feamer dedi ki:

çok aşırı olmuş sam, kadın için yapılan saçma sapan yorumlar var.

 

insanların ağzı torba değil ki büzesin.

1 tane 2 tane death threat'i örnek gösterip de, sana atılan 1000000 tane "SENİN AŞIĞINIM ÖLÜYOM BİTİYOM İYİ Kİ DOĞMUŞSUN" övgü sözleri hiç söylenmiyormuş gibi yapıp tüm kitleyi de o 1-2 kişi üstünden yargılamak pek mantıklı bir davranış şekli değil, ama Hollywood'da sıkça gördüğümüz bir şey.

saçma sapan yorum yapanlar her zaman olacaktır. ama soruları, eleştirileri, şikayetleri görmezden geliyorsan, o saçma sapan yorumları da görmezden geleceksin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üzülmedim. biraz sevindim, çünkü severek hatırlanan bir hikayeyi karakterleriyle senaryosuyla iç etmemek gerektiğine bir başka örnek oldu. biraz yaratıcı olsalardı da hiç değilse aynı evrende geçen bir spin-off denemesi yapsalardı. tüm Netflix hassasiyetlerini karşılayabilecekleri kadar diverse içerikli bir evrene dahi ürün çıkaramıyorlar.

Netflix'in daha böyle sıraya aldığı çok seri var, onlar da ard arda patlayınca anlayacaklar mı merak ediyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunlaraca para harcayacaklarına prod ig’ye para versinler de 2d çizsinler gits’i üzülmek bir yana sevindim, ibret olsun.

On 2.12.2021 at 09:45, Feamer dedi ki:

çok aşırı olmuş sam, kadın için yapılan saçma sapan yorumlar var. mesela bence, beli ve bacakları çok kalın olduğu için role hiç uymamış ? tabi böyle bir şeyi ilk defa yazıyorum ama benzer şeyleri okudum.

ben bunları hiç tasvip etmiyorum ama ünlülerin en zevzeklerle angaje olmak, bunu yaparken de başkalarını da rencide etmek zorunda hissetmeleri kendilerini empati yapabildiğim birşey değil. bunlar para alan insanlar, para vermiyorlar. bedava da çalışmıyorlar. kapasınlar twitterı, bakmasınlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Death Note projesi başarısız oldu çünkü bu filme cool bir intro koymayı ihmal etmistik"

Dunyanin en büyük stream medya şirketi CEO'sunun Cowboy Bebop'dan birkaç hafta önce söylediği sözler. Söyleyeceklerim bu kadar.

 

https://hard-drive.net/netflix-adds-skip-to-intro-button-for-live-action-cowboy-bebop/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...