Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls.


Bella

Öne çıkan mesajlar

Yanımda sevgilim/kocam/erkek arkadaşım varken eleman musallat olduysa ve sevgili 10 kuruşu vermediyse "vardır bir bildiği" der geçerim. Mevzu etmem. 10 kuruş için cimrilik yapacak değil ya djksdkd.
Ha eleman o 10 kuruş için baktım arıza çıkarıyor, sevgiliye dalmaya falan niyet ediyor, direk elemana dalar o 10 kuruşu endoskopik yöntemlerle midesinden çıkarırım. Kimse de elimden alamaz, net.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tipe göre verebilirim vermeyebilirim.Gecenin körü yanına gelip para istemek için bir çok sebeb var.

Ben o an vermiyorsam herif laf yapıyorsa pek takmam, kız arkadaşım acır verirse birşey demem.Fakire ve alkol baygınlığındaki tiplere vurmam zaten dilenciyle ne kavgası edeceksek.

He geçer neden vermedin vs.. diyorsa zaten koluma taktığım bir kız değildir.Beni tanımıyordur.

Kadın yerine bilicek, oh yeah advanced stone age better than tasting tons of bananas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sırf ilk mesajı okudum.

kızılır.

kız arkadaşın yaptığı saf öküzlüktür.

orada ilk kız vermek istese de erkek hayır verme dese erkeğinki öküzlük olurdu.

bir konuda birinin aldığı kararı dışarı karşı çiğneyip o tarafı ezmek öküzlüktür.

Hem "yemişim senin inadını vermezsen ben veririm sen de boşa çırpındığınla kal" diyerek saygısızlık, hem de üzerine "ne kıymetli paran varmış aman" diye eziş. üstelik de başkasının yanında.

eğer kararından hoşnut değilsen o olay geçtikten sonra "niye vermedin, alt tarafı 10 kuruş vb vb, bu tavrından rahatsızım bi daha böyle inat yapma" diye konuşursun başbaşayken.

öküz olmaya gerek yok.

yok olay bu değil de sırf olacak bir yaralamadan kaçınmak ise verilebilir, ama erkek haklı olarak kızacaktır, sonuçta yine onun gururuna pisliyosun bu hareketle. bu kızmayı göze alarak verilirse verilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok büyütülcek bişi değil ya, yanında ezilmiş olduğun adamın zaten dünyası kaymış seni mi hatırlıcak 3 dakka sonra, yürüyün geçin

Ayrıca tinercinin ne b.k yiyeceği belli olmaz nerde yüzüne jilet atacağı nerde bıçak çekeceği de bilinmez
Soğuk durup aşağılar görünürsen ters teper, fazla yakın durur çok yüz verirsen de, üzerinde ne görse yavşayıp isteyebilir yüzsüzce.

Sonuç olarak Taksim'de para vermedi diye bıçaklanıp ölen bir SAT komandosu Binbaşımız olduğunu ve benzeri çok olay olduğunu hatırlatayım.

10 kuruşun lafı olmaz al kardeş de geç, ben bazen meczup veya tinerci daha istemeden eline 1-2tl tutuştururum haline acıyıp, onlar da insan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...