Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR Crew Timer 1.0


Qahlel

Öne çıkan mesajlar

SWTOR'da birden çok karakteri olup da hepsiyle craft yapmanın avantajları var. 1 companion yerine 4-5 companion'ı aynı toplama görevlerine gönderdiğinizde 4-5 kat daha fazla toplama yapmış oluyorsunuz. Ancak burdaki en büyük sorun bu companionları verimli olarak takip edebilme.

Birden çok 50 karakteriniz varsa ve hepsinin affectionları 10.000 geldiyse kendinizi bir anda 15-20 companion'ı sürekli göreve gönderirken bulabilirsiniz. Bazı companionlar aynı görevi 40 dakikada bitirirken bazıları 55 dakikada aynı görevi bitirebilir. Tüm bunları takip etmek için sürekli bir karakterden diğerine geçmek çok gereksiz bir vakit kaybına yol açıyor. Bu yüzden bunların hepsini takip etmek için SWTOR Crew Timer programını kullanıyorum.

Programın kullanımı çok basit. Programı açtıktan sonra boş bir yere tıklayıp "Add timer"a tıklıyorsunuz. Açılan pencerede "Character / Companion" kısmına karakterinizin ve companionınızın adını yazıp görevin süresini yazıp "Start"a tıklıyorsunuz ve geri sayım başlıyor. İstediğiniz kadar timer ekleyebiliyorsunuz. Her timer bittiğinde program size 3 tık sesi ve açılan ufak pencereyle bittiğini gösteriyor.

SWTOR Crew Timer 1.0 (exe) --> http://www.mediafire.com/?uzuww28kuwnk753
SWTOR Crew Timer 1.0 (Source) --> http://www.mediafire.com/?dhgw5wsw9i07k1f

Character / Companion kısmına istediğinizi yazabilirsiniz. Önemli olan timer bittiğinde hangi timer bittiğinin farkında olmanız.

kaynak: http://www.avalonauxilium.com/index.php/mmo/swtor/item/41-swtor-crew-timer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...