Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok sıkıcısınız


Suark

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

abi ırk üzerinden birleşmemi olur, yani bunu tutturabilen bi ruslar var o da adamların alfabeleri çok zor kaçışı yok heriflerin yani konuşamıolar başkasıyla


o ne alaka ya? alfabeleri sana gore zor. anca senin rusca konusmana engel olur. adamlarin baskalariyla konusmasina engel degil ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

al sama kill(ler)..

Uzun zamandir fleet yonetmıyordum.Dün aksam ufak bir roamingden gelirken yaklasık 40 kişilik IRC drake fleeti tarafından kovalandık.Akabinde hemen bir drake fleet toplayıp adamları patlatmaya gittik, fakat adamlar cokdan JB ile ratting sistemlerine geri dönmüştü bile, biz de adamları bi şekilde gaza getirmek icin daldık posa.

10dk sonra scoutum adamların fleet kurdugunu soyledı ve en son gelen rakam 35 mael,8 pest, 8 scimi ve basilisk,10 drake idi..JB cokdan incapaciated olmustu adamlar mecburen cynogene titan üzerinden bridge kuracaktı.

Malum IRC ilk deneme aaa Titanın yakıtı yok ( aklıma Doğanay geldi ) , neyse yakıt geldi titan fuellendi ve hooop adamlar bir Jump yanımıza bridge ile geldi..gate'de cloack hic'lerim ve dic'lerim bekliyordu.Oldukları sistemde de scoutum vardı ve fleeti görüyorduk.Adamlar gate align oldu eş zamanlı bizde gate'e align idik.Adamlar gate wapladı fleeti bende gate'e warplattım..Locak sayısı artmaya başladığı anda bubbler açıldı..Oncelikli neut takabilmiş olma ihtimaline karşılık pestler primary, arkasından maeller, arasında tepemizde dolaşan bir iki salak logistic ve command ile tekrar maeller ve drakeler derken 15 dakikada adamlar ateşe düşmüş buz gibi eridi gitti

herneyse cok eglenceli bir savas oldu ve herkes keyif aldı

Ahanda kb linki http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=13721347
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yani bunu tutturabilen bi ruslar var o da adamların alfabeleri çok zor kaçışı yok heriflerin yani konuşamıolar başkasıyla


Yok Ruslarında hepsi bir yerde değil, dağılmış vaziyetteler. Hatta 1 sene olmuyo Rus koalisyonu arasında iç savaş çıktıydı.

IRC kum torbası tadında bi alliance zaten, giden vuruyo gelen vuruyo. Evoke ve NC.a karşı güzel linklerde bekleriz. :)

Tabi yinede güzel katliam olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Ortalık karışsın da biraz eğleneyim diyorsan, Eve'nin bilindik kavga çıkan konularını açman gerek.

Mesela örnek:

Eve'de Türkler neden birleşmiyor?

Sizin kavga çıkaran başlıklarınız hangileri? :)


Top 5:
1. he is pos guy? :P
2. scalar neden dağıldı..
3. neden patladık...
4. R4Z0R SUCKS!
5. geddon'a 5 plate takılır mı... (taktım ulan ne var! Cry Havoc FC'ci değil miyim!!! yatacak yerin yok hüseyin abi! )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 haftadır oynuyorum, level 4 görevlere yeni yeni girmeye başladım. Her gece cüzdanımı ikiye katlıyorum. :D

Madem millet burada, sorayım. Her oyunda olduğu gibi yine support/healer olmak istiyorum. Gallenteyim, PvP'ye girme niyetim var. Oneiros'u seçersem açıkta kalır mıyım? Onun yerine Guardian'a mı yöneleyim?

Eve beni kendine bağlayan ilk MMO olacak gibi gözüküyor, yamuk yumuk bir skill build yapıp kendimi soğutmak istemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son değişikliklerle oneiros baya iyi oldu önceki haline göre. Ama daha denemedim yeni halini, bilemicem o yüzden. Açıkta kalıp kalmayacağında nerde ne yapacağına bağlı.

Bana göre olan iyiden kötüye doğru sıralamamı vereyim. Ama dediğim gibi eskiden oneiros çok kötü olduğundan hiç kullanmadım bile.

Scimi > Basilisk
Guardian > Oneiros
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...