Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye nereye gidiyor..


Pawliger_Asgard

Öne çıkan mesajlar

Evet son yillarda alinan buyuk basarilar Turk oldugum icin bana ayri gurur veriyo acaba bizde sosyal acidan bir 1 class olabilirmmiyiz..
Ornekler.. > Sinan Samil Sam Avrupa agirsiklet boks sampiyonu ,Sureyya Ayhan avrupanin en iyi kosucusu,Turk milli takimi artik korkulan bir takim, Dunya ucuncusu,Basketbolcularimiz avrupa ve NBA de basarili Engin Ataman sampiyonluga yakin (belkide olmustur),Nihat Ispanya nin en iyi Futbolcusu,Emre Italyada basarili,son olarakta Eurovision felan derken Bu 2000 li yillar Turkiye'nin yili oldu gercekten hani Ataturk demis ya Ne Mutlu Turkum diyene dun o eurovision yarismasindan sonra ne guzel demis dedim :)
Vallahi Allah sonumuzu hayir etsin inşallah bu sosyal acidan altin yillarimizda bir aksilik olmaz tek dilegim!
Sizlerin dusunceleri??[hline]† Tek Rakibi Kendisi †
ZodyaG Admin
Scripter,Grafiker
ICQ=160053851
Volkan Polat
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla dışarda ii sonuçlar alınıyor.. spor olsun, eurovision yarışması olsun ama; diğer arkadaşların da dediği gibi bencede içerisi daha önemli. her ne kadar Tayyip Beycim;" Türkiye için herşeyi tektek, ince ince düşünerek adım atacağız ve atıyoruz da gördüğünüz gibi" desede. Ben şuana kadar pek bişe göremedim. Yine dedikleri gibi az mı dalga geçildi!? dansöz muhabbetini hatırlayın. nese.
Bilemiyorum yani bu gidiş hatı fena değil gibi gözüksede, yine içimde bi his var, gerçi bu his belkide mazideki olayları göz önüne alarak söylüyordur bunları ama; yine değişen pek bişe olmayacağını söylüyor.. lakin inşallah yalan söylüyordur..
Ama bu eurovision yarışması'nda 1.gelmemiz (her nekadar türkçe şarkı yerine, ing. şarkıyla da katılmış olsak) AB için büyük bir adım oldu. Türkiye kendini birçok alanda Dünya'ya kanıtlamaya çoktan başladı bile. bunun devamınında gelmesi temennimiz. İnşallah dahada iyi, güzel bir gelecek bizleri, Türkiye'yi bekliyordur.
Zaten tüm arzumuz bu değil mi?[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
...........................................................
Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz,
ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!!
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here<
...........................................................
Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz,
ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!!
=-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dış politika için bugunden karar verilip ortalığı ayağa kaldırmak sonra da bu konuyu kitletmenin manası yok. Sonucta secilen yeni bir liderse ona zaman tanımak sonradan olayları incelemek yerinde olur. Diğer konularda da GS' in başarısı da var ve taek-won-doda da başarılarımız var yanlış hatırlamıyorsam. Çeşitli şekillerde ismimizi duyurmaya başladık. Bu bizim yıllardır özlemimizdi sonuç olarak. 20-25 sene once televizyonun karşısında puanlamaları beklerdik belki dereceye gireriz diye. Merak ederdik Dünya kupasına katılabilecek miyiz diye. Bir tek güreş vardı ara sıra yapabildigimiz. Şimdi çok konuda kendimize güvenmeye başladık tam değil ama başladık. Artık biz de bir şeyler yapabileceğimizi anlamaya başladık. Biz kendimize güvenmediğimiz sürece ne kimsenin bize güvenmesi söz konusu ne de bizim bir yerlere gelebilmemiz. Ufak ufak başarılarla bu güveni elde ediyoruz öncelikle. Kötüye giden bazı şeyler var özellikle ekonomi ama herhalde o da bir gün düzelecektir demekten başka bir çare kalmıyor. Politik durumuzun da o kadar kötü olmadığını dün aksam anlamış da olduk. Sonuc olarak eurovizyon' da politikanın hakimiyeti herkesce bilinirken bizim birinci olurken Ingilterenin sonuncu olması dış politikada o kadar da kötü olmadığımızın da bir kanıtıdır. Önemli olan yöneticilerin birbirleri hakkındaki düşünceleri değil, halkaların birbirleri hakkındaki düşüncesidir. Sonucta bir süre sonra o halktan birileri yonetici olacaklardır. Bizim düzeltmemiz gereken imaj bizim yöneticilerimizin onların yöneticilerinin gözüne girmesiyle değil bizim halkca bir şeyler başarıp dogru şeyler yapmamızla yanlış olanları da aramızda eğitip yanlışlıklarımızı azaltmakla olacaktır. Eurovizyon kendimizi tanıtmak için bir basamaktır sonuç olarak ve neleri istedigimiz zaman başarabileceğimizin de bir kanıtı. Yeterki isteyelim ve azimle çalışalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 25 May 2003 17:55 tarihinde demiş ki:
A A Sam arcane e tesekkur ettı!!! Hemen gıdıp yıgınak yapayım.....[hline]A little less conversation a little more action please


hem dövüşür hem sevişiriz biz.. :)

("sevişiriz"den olmadık anlam çıkaracaklara itinayla piercing yapılacaktır)[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...