Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR F2P ?


Kevinromeo

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:


1.generation: Meridian 59
2.generation: Ultima-Tibia
3.generation: DAOC-EQ
4.generation: WOW (Rift, SWTOR vs)
5.generation: GW2


Meridian tam bir mmo olmadığı için onu listeye almak baştan mantıksız bence. Eğer alınacaksa da tek başına bir nesil olarak konamaz.

Onun dışında internette genelde 3 G olarak kabul ediliyor ancak doğrudan 3D olayına bakarsak 2 G olarak da ayırılabilir. GW2 de WOW, EQ2, ve guild wars gibi 2.senile mensup bence. Yeni nesillikle en ufak alakası yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

peki


:(

Seftalimi versem barisir severmisin beni tekrar.. Neden bu kizginlik kuskunluk darilmaca? gormedik birbirimizi, tanimiyoruz bile, adimizi bile bilmiyoruz birbirimizin, nasil olurda kuseriz darilir kizariz birbirimize.. Seni sevmek istiyorum, arkadas olalim, aquila sahidimiz olsun hep mutlu olalim ne dersin.. Hadi gel ilk biz baslayalim forumumuzda herkes mutlu sevecen saygili ve sevgi dolu olsun bitsin kirginliklar..

Lutfen bitsin dayaniyorum artik :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gen olayında fazla kaptırmışsınız, 5.Gen diye bahsettiğiniz oyun 2001 yılında çıkan Anarchy Online dan fazla özelliği olmayan bir oyun.

İstediğiniz oyunu sevin begenin o sizin bileceğiniz iş ama bazı arkadaşların bahsettiği gibi sadece 2 generation var en fazla.

Onun sebebi de ilk kıyas alabileceğimiz oyunun Ultima Online olması 2D,PVE Raid ve questing olmaması. Sonra çıkan oyunlarda olay farkediyor.

EQ dan GW2 ye kadarki çıkan oyunların hepsi birbirinden çok da farklı olmayan oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...