Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server degistirme


sehzade

Öne çıkan mesajlar

ya ben geç girdim betaya istan filan dolu gözüküyordu gerçi sonradan yer acmıslar ama nese yer yoktu diye ben saçma sapan bir servera girdimde low diyor yane wvwvw dede etrafta adam göremiyorum sanırım cok az kisi var serverda diye simdi server degistirme özelligi var istandada yer olmasına ragmen degistir dedigimde internetiniz yok gibi bir hata vererek kullanıcı adını girdigimiz ekrana atıyordu . denedim baya olmadıda o bugu düzeltirler oyun cıktıgında heralde dime yane degistirebilirim serverı .

kaç kere pvp ye yada wvwvw ye girdiysem adam yoktu tutorial gibi sadece ben varım ben yanlıs bisi yapıyorum diycem ama bir seferinde bir player gördüm o da böle ne yaptıgnı bilmeden dolanıyordu . görünce sevindim hi filan dedim sordu insanlar nerde nasıl savascaz filan yane sanırım o serverda 10 kisi filan var :S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+1 ben de server değiştirmeye kalktım. ücretle değiştirebilirsin diyor.

benim sorum daha ziyade şu;

oyun betadan çıktığında oynamaya başladığımızda tamam tüm karakterler silinecek, fakat bizi betada seçtiğimiz servera mecbur tutmayacaklar değil mi?

kesin bir bilgisi olan var mı? nerden böyle birşey geldi aklına derseniz betada bile paralı server değiştirmeden bahsettiklerine göre neden olmasın dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herşey silinecek, server seçiminiz dahil. server değişimi de gem aracılığıyla sağlanıyor. betaya özel 500gem+kredi kartınızla da 2000gem i bedava şekilde alabiliyorsunuz(1$ gösteriyo ama o 1$ çekilmiyormuş).

gemler oyun içerisindeki gold la da alınabilir olacağı için release sonrasında server değişmek çok fazla sorun olmaz. olucaksa zaten bir tane daha beta olucak söylediklerine göre, onda değiştirebilirsin. belki o betaya karakterleri vs. yi tutmayabilirler de hem. o zaman yine 0 dan başlar, server seçiminde gw ile ilgili birçok forumda server listeleri yaratıyolar hangi communitylerin, guildların hangi serverı seçeceği hakkında, bu durum olursa onları kontrol edebilirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...