Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaş arıyorum arkadaş


GreenPeace77

Öne çıkan mesajlar

karakter yapılandırması oldukça zevkli ve çeşitli, crafting deniz derya daha bulaşmadım bile hele bi lvl tamamlansın onada bulaşıcam, her ne kadar güncellenmiş olsada grafik ve interface olarak 2002 yıllarında çıktığını hatırlatmak isterim,
chat kanallarında pve guild ler görüyorum baya oyuncu var oyunda, sürekli RvR dönüyo zaten,
bi dünya salak oyun indirdim bu onlardan farklı şuan için umarım oyun sonuda'da böyledir, yükleyip deneyin pişman olmazsınız.
DAOC begginer's guide
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uthgard live diye sorduğun server larmı? başlangıçta ywain4 seçtim öyle devam ediyorum.

evet başlangıçtaki o küçük çapta bu oyunda ne böle bee!!! alt+f4 e yönelme şokunu atlatırsan oyun güzel, evet interface küçük kalıyor söylediler ama oyun içi edit yapmak gerekiyormuş ben beceremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende 5 tane 50 level vardı geçen sene hesabın şifresinide buldum. bir bakayım önce dedim oyuna, uyduruk bir hesap aldım 14 gün trial ile oyuna girdim oyun içinde yürümeyi bile unutmuşum direk alt+f4 yaptım eski hesabımı açmadım. Birde şu eamystic e gıcık oldum bana karışık geliyo eskiden camelotherald dan istediğimizi yapıyoduk. En güzeli Guild War 2 yi beklemek :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En son geçen sene oynayan 3-4 Türk'tük. Biz bıraktığımızda sanırım oynayan Türk kalmadı, oyuncu sayısı maalesef çok azaldı, bana göre MMO dünyasında halen PVP'si en iyi olan oyundur tartışmasız. WOW gibi "easy moder" oyunu olmadığından üye sayısı milyonların bile yanına yaklaşamadı zaten..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...