Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP Serverları


Anelor

Öne çıkan mesajlar

ya cidden bu vanilla realmleri için büyük çapta bir kampanya başlatma şansımız yok mu? redditdir wow forumlarıdır vs.

bende 1.5 2 yıl önce bıraktım oyunu ama yani, hayır adamların elinde stabil patchler var, client var, test realmi açtıkları gibi açabilirler bi 10-15 realm. Ne kaybederler ki..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vanila WoW serverın en büyük sorunu şu;

-ilk açıldığında insanların yükleneceği gerçeği ile 1-2 server asla yetmeyecek, bu sorunu aşmak için fazla server açmaları için abartı bir baskı gelecek.

-Ancak bir süre sonra bu sefer o gerçekten level kasması zor, talentleri boktan, shaman WF'si gibi abartı dengesiz skilleri ile dolu, hiç güncellenmeyen sabit contentli oyundan herkes kaçmaya başlayacak. Bu seferde serverlarda in cin top oynayacak.

-Sürekli bitmek bilmeyen istekler olacak oyunla ilgili, hatta TBC serverları, wotlk serverları isteyenlerde peşinden gelecek (ilginçtir vanila ile başlayanların büyük çoğunluğu wotlk paketine ne kadar uyuz olsa da, oyuna wotlk ile başlayan sayıları milyonla ifade edilen wotlk aşıkları var.)

-Bu şekilde Blizzardın üstünde ciddi yük olacak bu tarz serverlar. Bunlar için ayrı modlardan tutun da o zaman için sallanan onlarca bugının düzeltimesine kadar, hep bir ekip gerekecek. Bu sebeple Blizzard bu tarz serverları açmaya kesinlikle karşı, defalarca ifade ettiler bunu. Artık offical forumda da pek böyle başlık göremiyoruz zaten eskisi gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...