Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otostop deneyimi?


Necro

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben bi topicde madrid'e gideceğimi belirtmiştim.Burada kafayı dinleyip bi kol açan yaptıktan sonra Türkiye'ye dönmek lazim.Ya prag'a gidip oradan döneyim diyorum ya da ispanya'dan fransa oradan isvicre avusturya slovakya macaristan yapayım gibi plan var kafada.Bu yolu giden oldu mu önceden? Otostop imkanları falan vesaire varsa aklınızda birşey söyleyin.btw inb4 böbrek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ryan air'de paris-barcelona 5-10 euroluk biletler vardi 1-1.5 ay once. eger hala o civardaysa - sanmiyorum-, paris gorulebilir.

prag-viyana-bratislava-budapeste rotasi zevklidir aslinda, hem paris'e oranla cok daha ucuz.

viyana icin bir sey diyemem ama insani itibariyle otostopla gitme sansinin en yuksek oldugu yer budapeste bence. hem ingilizce konusabilen insan sayisi fena degildir hem de insani elinden geldigince yardim etmeye calisir genel olarak yabancilara karsi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanımda kız olma durumu olabilir olmaya da bilir onu bilmiyorum su an gelen olursa sorun yok gelen yoksa da sorun yok en kötü uzun süre yürümek ki zaten yanımda sürekli para olacak istediğim zaman atlar giderim uçağa.Berk yemek varsa gelirim bi de siz verin bilet parasını da artık adf :p

edit : paris'e gittim o yüzden gitmesem iyi olur diye düsünüyorum direk lyon'dan geneve tarafina gecmek mantıklı geliyor.Budapeste'ye gidersem oradan tren parasına kıyıp szeged'e gitme fikri de yok degil.Geçen sene gidememistim.Budapeste'ye bu arada epey tır geliyor Türkiye'den gördüğüm kadarıyla oradan da bükreş'e geçip sofya yapabilirim diye düsünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Süper gidiyor lan herşey.Madrid'de bir ay kaldıktan sonra yola cıktım su an Berlin'deyim otostopla 4.000 kmden fazla yol gittim sanırım.Epey de yürümek zorunda kaldım.Çok tehlikeli falan olayı komik gelmeye başladı.40 dan fazla arabaya bindim sanırım kimseyle sıkıntı yaşamadım henüz yemek verenler evine alanlar herkes yardım ediyor.24 gündür yoldayım bi fiil yaklaşık 220 euro falan para harcadım sanırım.Çok şey var lan aslında yazıcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cıkıyosun yola kartona yazıp salak salak sırıtıp gecen arabalara iş atıyorsun işte olay bu :D Barcelona'dan Liege(belçika) 2 günde gelebildim lyon'da bi gece kalarak resmen maraton gibiydi.Lyon'da couchsurfingden birini ayarlamıştım ama hava karardı falan bi de gideceğim aile köyde kalıyormuş.Yolda beni montepelliur'den alan herif aradı benim hostu adresi aldı sorun yok ben eve kadar atarım dedi.Ohş.Güzel yani işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...