Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8-10 Haziran 2. Beta Weekend


Grast

Öne çıkan mesajlar

Betada beleş verilen gemlerle para verilip alınacak gemler için istenecek goldu tahmin etmek yanlış olur
Bu gold /gem oranını oyun oturdıktan sonra etkileyecek iki şey var
1- Oyun içindeki goldun ne kadar kolay kasıldığı
2-Item storedaki eşyaların oyuncular tarafından ne kadar istendiği .
MMO larda zaman içinde oyun içindeki para miktarı arttıkça fiyatlar yükselir ,çoğu pati zaten biliyordur eminim .


yazuach said:
Gold ile gem alma oranını çok güzel ayarlamışlar.Eğer betadaki gibi olursa.10 silver yaklaşık 90 gem ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Necro niye beğenmedim ? Benimde tek denediğim necro oldugu için beğenip beğenmediğimi bilmiyorum. En rahat solo mob kesebilen,questleri yapabilen class'i ariyorum o yüzden necro açmıştım.


Ben de son yazdıkların yüzünden bir deneyeyim dedim ancak pek tatmin etmedi. Düşük level yüzünden mi bilmiyorum, belki ilerde coşuyordur necro ama en rahat ve zevk alarak oynadığım class ele. oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bu beta hiiiç yaramadı.Betaya girmeden mesmer yada engineer açarım diodum oyun çıkınca.Beta bitti kafam allak bullak.Bu iki class haricinde neyi denesem beğendim ya...Bide guardian pek sarmadı beni.Onun dışında..;

Thief - Dual Gun
Warrior - Great Sword
Necromanger - Staff
Ranger - Long Bow

acayip zevkli geldi bana.Hangisini açarım filan hiçbi fikrim yok ya of...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wvw'de battle arama zaten. Şuan bir savaşın içersindeyim ranger ile 15 dk önce bir ateş atan kazana attack verdik alt tab yaptım burda yazıyorum. Hayatında görebileceğin en büyük karambol. Melee hero falan yalan. Ranger-mesmer aç attack ver alt-tab yap. Bu kombatların düzene girmesi lazım. Bu karambolden zevk almak akıl işi değil.

Hatta buyur ss'li, 15 dk dır böle, artık ne anlıyorsan.

http://d1206.hizliresim.com/y/c/7rru6.jpg

Şunuda eklim 30 dk da nerdeyse 1,5 lvl aldım. PvE gereksiz gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Guild Wars 2 Tr" said:

Arkadaşlar resmi bir duyuru yok evet, ama biz biraz insiyatif alıp canlı yayında haber vermek istedik. Resmi olarak bir duyuru bulamazsınız şu anda yani konu ile ilgili.

Oyunun daha öncesinde çıkış tarihi 29 Haziran'dı. Aylardır belli olan bir şeydi bu fakat açıklayamıyorduk. Şimdi ertelendi oyun, net ve kesin bir tarih henüz bize de söylenmedi ama Sonbahar deniyor, yaz sonrası yani en erken.


Katlederim ben bu ArenaNet'i ama ha bu ne lan !? Ekim filan diolar sinirim bozuldu gelen feedbackleri filan iyice inceliyiceklermiş falan fişman ayıp ya...Gw2Tr'den alıntıdır bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada siege itemların pahalı olmadığı görüşündeyim, ki zaten böyle bir işi toplulukla yaptığını da düşününce hiçbirşey değil. üstelik millet toplamda 4-5 günlük bir sürecin getirdiği paralarla oynadı, 1 ay hatta daha az süre içerisinde birikecek paralarla siege itemların fiyatları çok düşük bile kalabilir.

battlelar için ise diyebileceğim, o kadar uzun sürmesi dümdüz bir topluluk olmasından dolayı diyebiliriz. balistayla, arrow cartlarla o potların çok rahat canına okunabiliyor. dümdüz bir topluluk derken kastımda insanların kısa süre nedeniyle tecrübesiz olması. siege itemlar efektif şekilde kullanılınca o kadar sürmez. ama sürmemesi de yanlış olur, bu yüzdende zaten kalelere upgradeler var. ne kadar kuvvetlendirirsen savunmanı, o kadar dayanabileceksin. supply depot el verdiğince de repairini yapıp, yine arrow cartla vs. yle savunucaksın. ki bu tarz bi savunmada kale önünde alt+tab yapmak gerçekten yürek isteyen bi davranış olur. senin durumunda savunanların yetememesi diyebilirsin, 7-8 arrow cart+ trebuchetlerle dolu kale suru da gördüm, invaderlar nefes alamadı.

kısacası organize olduktan sonra veya şuanki duruma bakarsak en azından biraz tecrübe edinildikten sonra, çok daha adam gibi savaşlar olur kale önlerinde diye düşünüyorum.


çıkış tarihi hiç açıklamadılar diye biliyorum ben, çıkış tarihi koyan siteler gamespot, amazon felan gibi bazi sitelerdi. hatta reddit teki sorular arasında da vardı bu tarih verme olayları, biçok yerde aynı veya farklı tarihler verilmesi sorulduğunda "insanlar bu durumdan artık bu tarihlerin ne kadar güvenilir(!) olduklarını anlamışlardır" gibi bi cevap verip sadece 2012 içerisinde çıkacağı kesin diye kapatmıştı soruyu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

"Guild Wars 2 Tr" said:

Arkadaşlar resmi bir duyuru yok evet, ama biz biraz insiyatif alıp canlı yayında haber vermek istedik. Resmi olarak bir duyuru bulamazsınız şu anda yani konu ile ilgili.

Oyunun daha öncesinde çıkış tarihi 29 Haziran'dı. Aylardır belli olan bir şeydi bu fakat açıklayamıyorduk. Şimdi ertelendi oyun, net ve kesin bir tarih henüz bize de söylenmedi ama Sonbahar deniyor, yaz sonrası yani en erken.


Katlederim ben bu ArenaNet'i ama ha bu ne lan !? Ekim filan diolar sinirim bozuldu gelen feedbackleri filan iyice inceliyiceklermiş falan fişman ayıp ya...Gw2Tr'den alıntıdır bu arada.

tiglonun ürün müdürü işi gücü yok bir sitede çıkış tarihini mi açıklayacak? ncsoftun tiglonla anlaşmasını zedeler bu durum, zaten doğru düzgün distrübitörlüğünü aldıkları firma yok.
herşeye hemen inanmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet oynadım level 15'e kadar Norn Engineer karakterle
İlk defa oynadığım için bu haftasonu, yorum yazacam sizin geçen ay yaptığınız şekilde:

Öncelikle client falan tertemiz, çat die açılması 2 saniyede alt tab yapılması vs çok iyi olmuş. PC'm dandik olmasına rağmen, PVE kısmında ve kalabalık eventlerde bile çok rahat oynadım fakat. WvWvW ye girince pc kasılmaya başladı baya. Optimizasyon muhabbeti yapmıcam çünkü benim pc baya dandik. Grafikler animasyonlar falan gayet yeterli geldi bir mmorpg için. World build çok güzel mekanlar tasarımlar , şehirler çok güzel olmuş Norn oynadım baya kasmışlar o ana şehrine vs. Seslenirmekler ambiant sesleri, arada milletin dialogları falan gayet canlı hissettirio.

PVE de oyun baya oyalio, o point of interestlere git, teleportları aç, skill pointleri al hepsini yapıcam die kastım ettim. Moblar gayet yeterli zorlukta geldi, insanı uğraştırıo o bakımdan güzel. Combat'a laf atılmış ama açıkcası ben alıştım ve çok da hoşuma gitmeye başladı, bir kere kesinlikle action combat. Dodgelar vsler inanılmaz işe yario, Adam üzerine whirlwindle veya seismic smash tadında bi abiltiy ile bişey gönderince sağa kaçıp cidden o damage ı dodgelamak gayet ii, aynı şekilde projecticlardan swinglerden de çok defa kaçtım bu şekilde. Wowdan sonra ilaç gibi geldi.

WvWvW de gayet güzel geldi bana, supply alıp etrafı repair etme siege weaponlar build etme, her kanattan saldırıya karşı savunma vs derken gayet heyecanla oynadım. Ha tabi ki çok karambolde sadece abilty spamliosun da zaten başka çaren yok, WOW'da da aynı şekilde bi Alterac Valley'de karambolde rain of fire atiim seed of corruption spamliyim die takılıodun . Veya tableyip targeta focusliodun. Burda da aynı . o yüzden herhangi bir sorunum yok. O kadar çok kişinin kapıştığı bişeyde artık combat bireyden çıkıo sürünün kordinasyonuna bakio, sen sadece abilty spamleyip, grupça hareket ediosun. O yüzden yeterli geldi. O kordinasyonlar combolar vs küçük çaplı arena modundaki pvplerde yapılır .

Açıkcası personal story kısmı en açmayan şey oldu beni, çünkü oyun aksiyonla geçio ordan oraya koşturuosun, event açılıo yok burda vukuat var derken, instance a giriosun, loadingler, ordan oraya boş boş koşturmalari otuz saat dialog vs birden tempo düşüo. Bi ara yapasım gelmedi hiç personal quest ama xp vs için yaptım. Neyse yapcak bişey yok ona fazla.

Uzun lafın kısası, ben gayet beğendim oyunu. çok güzel oynanır bu oyun. Ha ne dungeon gördüm ne end game bişey gördüm de, şu haliyle bir sorunu yok kritik. SWTORdaki gibi abi sürekli single player modunda sorunu yok, questing zevkli, exploration muhabbeti çok ii etrafta gezmek abuk subuk şeyler bulmak. O Nornların mekandaki Shaman mağrası, inanılmaz eğlenceliydi, atlayıp zıplayıp sonuna gelmek için baya kastım. Bu tarz şeyler gayet orjinal. Classları keşfetmek çok zevkli , bir sürü ability değişik oynanış tarzı. Çok da güzel olmuş tebrik ettim adamları ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten oyunun Haziran'da mı çıkmasını bekliyordunuz? Daha ilk Beta'dan belliydi yaz başına yetişmeyeceği, ki bence direk yazı pas geçer oyun.
-Daha oyunun CPU'ya abanıp, erkan kartlarını zorlamaması olayını çözemediler.
-Client bazlı sorun yaşayan bir sürü kullanıcı var, beni de zırt pırt attı Char bölgelerinde oynarken. FPS yerlerdeydi, sanırım alev efektleri ile ilgili bir sıkıntı var, Karlı bölgelerde hiç sorun yaşamadım.
-Yüksek seviye contentlerin daha hem haritalarını açmadılar, hem de hiç bir sitede, vs. tanıtımını yapmadılar doğru düzgün. Bu da daha hazır olmadıklarını hissettiriyor.
-Daha 2 tane ırkı hiç test etmedik.
-Özellikle storyline'ın seslendirmelerinde sıkıntı var, onların düzenlenmesi gerek.
-Ladder PvP hala oturmuş değil, GW demek Ladder PvP demek, bu biraz olsun stabil hale gelip eli yüzü düzelmeden açılmaz.

Bunlar tabii daha sadece release odaklı söylediklerim, daha çok şeyler var da onlar release'den sonra da düzelir. Her MMO release'i zaten open beta test değil mi, bana öyle öğrettiler :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Performans olarak sadece bi tane human karakterde belli bir bölgede sorun yaşadım personal storyde, onun haricinde i5 2.4 540m laptopumda özellikle kalabalık pvp ve pve zamanı hiç bi takılma vs. olmadı. Lag mag da yoktu hiç wvwvwde o açıdan takdir ettim adamları. Ama ben performans şöyle iyi böyle lag yok derken ventte göz yaşları sel olan arkadaşlar da var, sanırım her makina her sürücü için geçerli değil bunlar.

WvWvW eğlenceli ona sözüm yok. Şu pay2win olayının netleşmesini beklemek lazım şimdi. Bide ability cümbüşü ve havayı döven keyifsiz combata çözüm bulsalar belki olabilir bu oyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@DeviantSun..;Söylediklerinin hiçbiri relese tarihini 3 ay ileriye atıcak sebepler değil.Kaldı ki fps sorununu oyunun sorunuymuş gibi söylemeyin bence.4 yıllık bilgisayarımla en kalablık yerde bile ayarları mediuma indirmeden gıdım kasmadan oynadım.Ki benim gibi birçok insan var.Ve siz hangi mmorpgnin çıkmadan 4-5 ay önce pre order açtığını gördünüz acaba?Ben görmedim şahsen daha önce bilmiyorum...Eğer pre order başladıysa oyunun çıkış tarihi ya belli olmuştur yada yaklaşmıştır.Benim kendimden zorummu var 4 ay sonra çıkıcak oyunu satın alıyorum bugünden...

@axedice..;Merak etme bence o konuya mutlaka bir düzenleme gelir.Kıyamet kopsa Anetin p2win bir oyun yapıcağını düşünmüyorum ben.Ki şuanki haliyle hiç değil.İlerde ne olur görücez tabi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Betanın bana tek faydası oldu. Zaten oyun iyi... Pvp'si, craftingi falan zaten iyi yapılmış. dungeon denemedin bilmiyorum ama WvW zaten aşmış bir durum. Ama dediğim gibi bana tek faydası oldu.

Oyun gerçek anlamda çıktığında asla ve asla Türklerin yoğun olduğu bir serverda oynamayacağım. Çünkü Türk oyuncular genellikle pvp'yi sevmiyor, pve'den keyif olayır. Bunu eleştirmek için söylemiyorum, tarz meselesi. O nedenle de Türklerin yoğun olduğu bir serverin WvW'de başarılı olabilme ihtimali sıfır bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...