Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Diablo III 3m gold


berk444

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Öncelikle sizlere bir gold farmer falan olmadığımı göstermek için kısa hikayemi anlatayım. Malum tez mevsimindeyiz. Ben de bir yandan aklım diablodayken bir yandan da tezi bitirmem gerektiği için oyunda ilerleyemiyordum. Geçen hafta sonu bir yana diablo açtım bir yadan da tezi yazıyorum. Diablo bölümündeki arkadaşların tavsiyelerini okuyup AH olayına girdim. Yaklaşık 15 saatlik bir mesai sonucunda 3m gold biriktirdim. Bunu satmak istememin sebebi ise oyunu beraber oynamayı planladığım kuzenimin parasının çıkışmaması ve diablo alamaması. Bu parayla alabilirsem ona diablo alacağım. Olay budur efendim.

Sizlerden azar yememek için biraz araştırıyım dedim. Yine diablo bölümündeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bazı sitelerde diablo altınları satılıyor. 3m altın için fiyatlar yaklaşık şu şekilde : $158, $124, $131

Benim istediğim fiyat ise 100TL (aslında bir diablo 110TL ama 10 TL için kalp kırmaya deymez.) ilgilenen arkadaşlara battletag iletebilirim. Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bu 15 saat geçen hafta için geçerliydi. Özelden de nasıl yapıldığını soran arkadaşlar olmuş. Bilinmedik bir yöntem değil. Dediğim gibi diablo bölümünde zaten konuşulan yöntem. İnsanların yanlış fiyata koydukları iyi eşyaları alıp pahalıya sattım. Fakat dediğim gibi bu oyunun ilk haftası için geçerliydi. Artık insanlar fiyatları ve eşyaları öğrendiler ve şu an çok nadir yanlış fiyatlı eşya konuluyor ve benim gibi tetikte bekleyen insan sayısı da fazlasıyla artmış durumda.

Tahminimce bugün 15 saat harcasam en fazla 200-300k yapabilirim heralde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisi satmayacak ama gerçek parayla çalışan AH açacak 31 mayısta. Gerçi yine erteleneceği söyleniyor. Orada şu sıkıntı var. Benim anladığım kadarıyla blizz oradaki satıştan %15 komisyon alacak. Bu sadece parayı battle.net hesabında tutup gerçek paraya çevirmeye kalkmazsan geçerli. Eğer paypal aracılığıyla gerçek paraya çevirmeye kalkarsan 1 euro + %15 daha blizz kesiyor. Bilmediğim nokta normalde paypal ın kesiği %3.4 de paypal tarafından kesilecek mi acaba. Hadi onu saymayalım %30 + 1 euro kesecek blizz gerçek paralı satışlardan. Yani oradaki fiyatlar özellikle ilk haftalarda bu verdiğim fiyatlardan çok yüksek olur diye tahmin ediyorum.

*imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oyunu bitirmişsindir, seti düzmüşsündür, tek parçası eksiktir, en zorda 10-15 kere farmlamışsındır; düşmemiştir, AH'de satılıyordur, paran da boktur; gold satın alıp seti tamamlarsın.


bana gold satın almak için üsttekinden başka bir sebep gösterebilir misiniz, oyun çıkalı 2 hafta olmamışken insanlar niye gold almayı düşünsün anlayabileyim.

edit: typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...