Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Arma said:

development hell nedir?
şu eventlerden biri mi?


act1 mezarlıkta 4 crypt varken bunların hep üçü açık oluyor ya. işte bazen 4.sü açık oluyor, development hell diye. yine aynı mezarlardan ancak her elemanın adı farklı, creditsten isimler. HAY SİZİN YAPACAĞINIZ OYUNUN, AL ULAN diyip kesiyosun jay wilson falan.

her zaman çıkmıyor gir çık gir çık yap denk gelirsin. bir kere yapınca ikinciye çıkmaz, ancak başkasının açtığı oyunda gene girersin. loot olarak bi özelliği yok yukarıdaki adam ballıymış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O adam bot değil çünkü lol o thorn ekipmanı falan milleti trollemek için giydiği şeyler hatta bir ara adamın üstünde ki tüm parçaların isimleri Troll ile başlıyordu baya gülmüştüm dfg kendiside ilginin farkında sonuçta adam açık ara önde . Nightmare - hell paragon fullemesi yıllar sürer heralde ciddi anlamda gelen exple. Asıl olay adamda helm dışında %29 exp veren bir yüzük var zaten şu an 50m+ satılıyor ahde. Birisi forumlara hesabını koymuştu, hesabın sonucunda o adam 60 iken günde 10 saat uyuyup gerisinde durmadan kasan birinin 70 bile olabileceği sonucu çıkıyordu ki paragon 60 ile 70 arasında epey expi farkı var. Okuduğum kadarıyla kendisi işini bırakıp diablo 3 ten ayda 5000+ dolar kazanan oyunuda bolca oynayan bir arkadaşmış. Zaten piyasada öyle efektif bir bot olduğunu zannetmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de...

Bu oyunun beni kendine çekememesinin nedenini buldum. Diablo 2'de karakter seçim ekranına bakarken o küçücük karakter kendine bir şekilde çekerdi. Ne biliyim Barbarın baltasını o tutuşu, Amazonu'nun duruşu...

Diablo 3te ise ilvl muhabbetine illa o iğrenç Archon setini giymek midemi bulandırıyor du... Ama artık değil!!! Nıhaha.

Oh be dünya varmış.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D3ün D2 kadar sarmamasının sebebi wow'a kayması olmuş bence. iki oyun arasında değişim olarak büyük benzerlik var. warcraft oynayanlar 1. ve 2. oyunu bilirler. sisli puslu soluk renklere hakim bir oyundu insanı içine çekiyodu d2'de oyleydi renkler daha mattı oyunun daha içindeydin. ama hem wow'un son çıkan oyunlarında hem de d3'te kımıl kımıl allı pullu renkler geldi dolayısıyla oyun 1-0 geride başladı.ticari yönü ağır basan bir oyun olması durumu 2-0 yaptı derken falan filan işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...