Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defiance


Leopar

Öne çıkan mesajlar

Güzel fikir. Trion'da Rift ile kendini kanıtladı bence, ortaya çok güzel bir oyun çıkarabilir.

Ayrıca dizinin güzel olacağını varsayarsak oyunlarla alakası olmayan fakat dizinin sıkı takipçisi olacak olan insanları bile, sırf bu etkileşim yüzünden oyuna yönlendirebilirler.

Potansiyeli olan bir proje, umarım hakkını verirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
Quest sistemli, TPS/FPS(bazı silahlarda fps, sniper gibi), Skill based(derken tabi UO gibi değil, xp gain ve quest bitirerek açıyorsun skilleri), PVE/PVP olan MMORPG gibi duruyor şuanda. Bir kaç saattir oynuyorum, karakterin gelişimi hızlı, silahlar hemen elde ediliyor, oynanabilirliği yüksek, E ye basarak herşeye ulaşılabiliyor, moblardan düşen lootların üstünden geçmek yeterli lootlamak için, snipera özel bir efekt koymamışlar kastırmak için, counter strike gibi işliyor.

Güzel skiller var. Şuana kadar Mirror(benzer), Invisible, Hızlı Koşma gibi skilleri açabildim. Ve daha epey bir skill var. Daha sonra bu skillere puanda verebiliyorsun. Favor, XP gain gibi canın istediği karakterin gelişimini hızlandırabilecek şeylere de puan verebiliyorsun. Araç kullanımı, zevkli olmuş. ATV mi diyorlar, o tarz bir araç verdi başlarda, kontrolü biraz zor ama herhalde kullandıkça alışırım.

PVPsini ve craft sistemini merak ediyorum ama şuan karakter çok low, ileride onlara erişim olacak herhalde, varsa.

Oyunda, keybind bölümü ya yok yada ben bulamadım, crash problemi yaşadım biraz, fps 60'ın üstüne çıkamadı henüz lowda, belki sınır vardır, oyunda windowed full screen olmamasını da garipsedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...