Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CATASTROPHE'den Wow'a Dönüş


sektedar

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir durum var sağlam pvp'ci class'ların bütün mekaniklerini yalayıp yutmuş kişiler oluyor.

slacker olmayanları 2 boss videosu izleyip ve 2 tutorial okuyup hemen adapte olabilir pve'ye, zaten cogunun amacı da pve'den item alıp pvp de kullanmak oldugu için fazla önemsemez, sana da önemsemeyen tayfa denk gelmiş sanırım..

ama bunun aksi durum pve' de sürekli aynı 3 tuşu spamleyen adama sen kalkıp pvp' de milyon tane tuş kombinasyonu ile taktikleri yaptıramazsın..

birisi statik taktikleri kapsarken digeri dinamik taktikleri kapsıyor..

tabi bu benim fikrim ama istisnaları da vardır tabiki de..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PvP de ölmek için hat üstüne hata üstüne hata yapman gerekiyor. Bir tuşa bir saniye geç bastın diye ölmüyorsun PvP'de ve insanlar buna alışıyor PvP yaparken.

Onları alıyorsun bir combata sokuyorsun o bir saniyeyi öğrenene kadar en az 20 kere ölüyorlar, sonra ölmemeyi öğreniyorlar bu sefer o bir saniyeyi yakalıyacam diye dps falan yapamıyorlar sürekli cycle kaçırıp duruyorlar.

Aylar aylar sürüyor dps'i oto modda yapmayı öğrenip, dps skillerini değil combatı seyretmeleri gerektiğini öğrenene kadar. 2-3 kişi olsalar haklısın diyecem ama bahsettiğim kişi sayısı 100 ün üzerinde. 6 yılda sürekli geldi bu PvP ciler ve hep birbirinin aynısı konularda zorlandılar. Ya dps'leri yüksekse ölüp durdular ya da hayatta kalmayı başarıyorlarsa dpsleri süründü yerlerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte benim demek istedigim de oydu,

pvp'cilerin cogu slacker oluyor adam acıp 2 video izleyip dinamikleri ögrendigin de o saniyelik dedigin (ayagının altında flame cıkması) ortadan kalkar.

ki bunu önceden bas bas çığıran addonlar var...

pvp' de 2 hata yaparsın ölmezsin ama cc manyagı olup partnerini öldürtürsün.. ya da toparlaman cok zor olur.

mesela bir pvp guild'i pve yapar ama pve guildinin pvp yapması zordur.. bana göre..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

pve ile pvp yi karıştırmayın..

her pvp'ci adam pve yapar ama cabuk sıkılır,

ama her pve'ci adam pvp yapamaz, o biraz kabiliyet, reflex, takım arkadası vs. gerektirir.


pve de aynı şey değilmi zaten, öyle olmasaydı herkes tek başına kontent temizleyebilirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şu ki PvE'yi tek başına yapmıyorsun, sen hariç 24 kişi daha oluyor senin başarını etkileyen.

Hatta 24 kişinin içide 1 kişinin faili bile progress'i yavaşlatıyor, adam healer, boss'un spesifik abilitysinden kaçamıyor mesela. Boss'u denerken 10 failin 4'ü bu adam yüzünden olacaktır senin ve diğer insanların kabiliyetlerinden bağımsız olarak.

PvP öyle değil ama işte, arenada 5 kişi falan oluyorsun max. zaten broken olmayan tek bracket de 3v3, o yüzden sen hariç senin başarını etkileyen 2 kişi oluyor yalnızca ve başarısız olanı daha kolay elimine etme şansına sahipsin.

(RBG'leri falan saymıyorum, bıraktığımda bozuktu, spell cleave setup'ını oluşturup 15 tane kaniş bulsan 2k olabiliyorlardı zaten.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç şaşırmadım. olmasıda gerekliydi. Dunemaul un batışının tek sebebi cata nın oyunu bırakmasıdır. Catayı uzaktan takip eden, bir kaç elemanınıda tanıyan biriyim.Kim ne derse desin wow daki en iyi Türk guildidir.Başvurmayı hiç bir zaman götüm yemedi açıkça söyleyim. First kill i Iron Edge aldı son content de. Ama Catasrophe bırakmasaydı onlardan çok çok önce alacaktı.Dediğim gibi serverın oyuncu kaybetmesinin en büyük sebeplerinden biri Catasrophe un oyunu bırakmasıdır.sonraları bende main karakterimi migrate ettim şu andada oynamıyorum zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...