Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

_catastrope_ said:

^

Kotalı yazan hiç bir tarifede o gece 2-8 arası bedava download olayı yok, haberin olsun. Ben de o tarifedeydim, onun taahhütsüz halini kullandım baya bir ay, ayda 110 liraya. Hala yeni tarife çıkmayınca aynı paraya 100mbit 500 gb a geçtim, sonra uyku yok eklettim üstüne. Bu arada baya bir olay oldu, uydunet bir sürü hata falan yaptı, özür dilemek maabında uyku yok kısmını bedavaya verdiler. Yani 110 liraya 500gb 100mbit gece 12-9 bedava upload/download tarifeye geçmiş oldum.

Bu fiyat yüksek tabi. Daha düşük kotalı bi tarifeye bakıp, üstüne aylık 10 liraya uyku yok ekletirsen bir şeyler olabilir. O şekil bakmanı tavsiye ederim.

Tabi gece download yapmıyorum diyorsan o başka.


Aynen zaten 1 yılı aşkın süredir uyku yok ile kullanıyorum 50mbit 250gb'lık olanı ve ödediğim fatura zaten 110. Ama buna teledünya üst paket de dahil. Onun da olması gerekiyor (hanımcılık winz).

scorch said:

Walla ben 4 ay direndim ama en sonunda 500gb kotalı, 100mbps + teledünya en üst pakete 2 yıllık taahüte fit oldum 100tl sanırım ödüyoruz

Fena bir paket değil ama herkesi kotalıya geçirmeye ant içmişler mütemadiyen aranacaksın hemen hemen hergün iiçine sinen paket gelmedikçe reddet hep.

20mb tan 100mb çıktım işte kota eklendi sadece ama yetiyor kota genellikle.


Sizin bu dediğiniz 100mbit 500gb nerde ya bulamıyorum ben. Telefonda da hiç bana böyle bir tarifeden bahsetmediler?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

barbu said:

Aralikta kota kalkma haberini linkleuebilir misiniz? Keisn mi tarih?


tabi hemen..

1. sayfanin sonu..


AKN diyor. Yani Adil Kullanım Noktası. Normal kotadan bahseden yok.

Tam tersi AKN'leri kaldıracaklar komple. ya normal kota ya da hayvan gibi yüksek fiyatlı komple sınırsız.

Kısaca hepsi bize girecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün arayıp bir darlayayım o zaman.



Bu arada ben Uydunet'i bir arkadaşa tavsiye ettim ofisten. Gitti o da benimle aynı kampanyadan bağlatmıştı (50mbit 250gb), fakat 2-3 ay boyunca sorun yaşadı. Sürekli kopmalar, yavaşlamalar ve bir türlü çözemedi. En son eve gelen servisle papaz oldu ve genel müdürlüğe yazdı, görüştü vs.

Bu olay yaşanalı 8-9 ay olmuştur. Şu an evde saniyede 39 (yazıyla otuz dokuz) megabayt'la indiriyo. Geçen gittiğimde farkettim, kendisi farkında bile değil. Kota mota da yok. Naptılar ödüllendirdiler mi yoksa farketmeden mi böyle yaptılar büyük muamma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tek herkese quote atamayacağım fakat hepsini cevaplıyım:

Taahhütün bittikten sonra kampanyasız fiyattan devam edersin tarifene. Sen okay verene kadar legal olarak değiştirme hakları yok. 10 yıl önce olan, artık olmayan bir tarife olsa bile. Sen değiştirin diyince değiştirebiliyorlar. Yoksa kampanyasız fiyattan ödemeye devam ediyorsun.

100mbit 500gb kotalı tarife özel bir şey değil
Buraya tıklayın

Aşağıda "Fiyatlar" tabına basarsanız tarifeyi göreceksiniz. Yüz güldüren kampanyanın bir çeşidi yani anlayacağınız.

Aralıkta ne olur bilmiyorum ama ben haziranda geçtim şu anki tarifeme. 2 yıl boyunca kullanacağım. Sonrasında bakarız.

Eğer o fiyat çok geliyorsa, ki gelebilir yüksek baya, başka bir kotalı tarife + uyku yok şeklinde çalışabilirsiniz. Aralıktaki kota kalkma olayı gerçekse, o zamana kadar bekleyebilirim diyorsanız, o sizin bileceğiniz iş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu türknet varken bir daha övme yağlama yapacağım ama, denemeden uydunet gibi aç gözlü servislere neden taahhütleri dayıyorsunuz? tahhütünüz bitmeye yakın, son ay falan geçin türknete ve deneyin bir sıkıntı var mı, hız alabiliyor musunuz diye. ekstradan 1 ay fatura ödersiniz en fazla ki iade vardı en son türknette.

ya da kapattırmayın, bi 15 gün falan ekstra ödeyin günü başına.

şöyle uydunet gibi akn'yi bırak kotalı tarife getiren aç gözlü heriflere neden para veriyorsunuz. ha yoksa mahallede hız alamıyorsanız mecbursanız ayrı. ama şu adamlar bu kadar müşteriyi tutmaya devam ettikçe kotalılar vallahi müstahak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce çağrı merkezinde ki kadın ile kavga ettim. Aradım benim kontrat bitiyor ne yapabiliriz diye. Bana sizin kullandığınız 25 mb 150 gb kotalı paket artık yok,onun yerine size 24 mb 150 gb kotalı verelim ama kotanız bittiğinde hızınız 16 ya değil 8 e düşer ve ücretiniz değişmez dedi. Bende arkadaş şu an kullandığım paket ve ödediğim ücretin içinde decoder ve modem ücreti var siz beni kazıklıyorsunuz dedim. Bana düzgün bir tarife önerin dedim. Kadın siz beni tersliyorsunuz filan dedi saçma sapan argümanlar üretti. Ya eski müşteriniz olarak hiç bir uygun öneriniz yok mu dediğimde daha düşük ücretli tarifeye geçerseniz hizmetleriniz azalır dedi bende iptal ediyorum o zaman böyle saçma uygulama görmedim dedim.

Haliyle yarın türknet e başvuru yapacağım ama teledünya yerine ne alacağım bir türlü karar veremedim var mı önerileriniz ? Hız testi yaptım 35 mb veriyor 65 tl akn filan yok mis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...