Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nimo Codec Pack?


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Bir kac dosyanın beraber yuklenmemesi gerekiyor. Ona dikkat ettigin zman gayet guzel oluyor. Su ana kadar hic problem cikarmadi bende ama simdi bu dosyalar nydi onu hatırlamıyorum o yuzden full install ettim ve cakısma oldu. O dosyaların isimleri neydi onu bulmam gerek. BEnde daha onceden bir .txt dosyasında yazıyordu o ama su an bulamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bende sunu sorayim hazir bahsi gecmisken,

Zamaninda etmisiz bi hata yuklemisim hepsini simdi WMP ile ne divx izleyebiliorum dogru duzgun ne de baska bisey.Real play le iteleye kakalaya calistiriorum ama altyazi olayi olmuyor dolayisiyla WMP ye muhtacim.

Format neyin atmadan bunu nasil duzeltebilirim?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hallettim sagolun olay bazi audio codeclerden kaynaklaniyormus onlari uninstall edince duzeldi. Simdidide sesler once yada sonra geliyor tam anlayamadim :D bunada sukur...

bs player fazla ram yedigi icin v player kullaniyorum oda gayet kullanisli bi program idare ediyor.

ilginiz icin sagolun...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alpha 3.11,Divx 4.12,Ac3,Ogg,Xvid,DivX Bundle 5.02 kurarsan biseycikler kalmaz. Divx in kendi programi yerine radlight,bs player yada V player kullanmani oneririm alt yazi destegi var ucununde. Bu programlari buradan bulabilirsin.
Yanliz her onune gelen XviD codecini yuklersen yemyesil bi ekrandan baska bisey goremezsin.O yuzden farkli versiyonlarda xvid codeclerini yukleme.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...