Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Item Suck !


yasoo

Öne çıkan mesajlar

ama morningstaric sana kaç milyonluk item vermemiş miydi :P

ben de ilk karakterim 0dan kendim başladım ve item sıkıntısı hiç çekmedim. lvl 24'e kadar falan no grade itemlarlaydım fakat şimdi top d'leri aldım.. (31) şansla alakalı herhalde.[signature][hline]Cherish your life while you're still around


[Bu mesaj mayfer tarafından 10 Ekim 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ari baba haklisin valla uo gibi action hic bi oyunda bulunamaz... ve yine haklisinki razor ,easyuo gibi programlar mertligi bozlu uo yu bitirdi...[signature][hline]Elastor 40+ Prophet
Solymr 20+ Darkelf Assasian( ilerde ortaligi
kasip kavuracak)(artık ilersi kalmadı pk pk ) :)
Siyah 20+ Scavenger
BARTZ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi gözümle gördüm adam kral pvp ciyim die geçiniyor klavyeyle uzaktan yakından alakası yok adamın mouse atack verio arada birde 4 ve 5 basıo ( aosta ability denen şeyler var onları kullanamak için ) adam başka bi halt ettiği yok yemişi öle pvp yi cure içiyo heal içiyo stam göcünce potion içiyo fln filan ..böle bi oyun oynanır mı gözünüzü sevim yaaaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

UO benim gözümde biteli aylar oldu. Bir zamanlar heveslen zevklen oynadığımız UO illagal programlar yüzünden oynanmaz oldu. Bir iki arkadaş UO serveri açmıştık ve Bayağı tutulmuştu. Ve halendaga UO top 100 liste ismimiz var. Ama insan bazı şeyleri devamlı yapınca ister istemez sıkılıyor. ( Bu arada UO dan en çok zevk aldığım zamanlar App lik dönemlerimdi. Çıplak gezdiğim yıllar)

Sonra bir arkadas sayesinde K.Onlineye başladım. Çok hoşuma gitti bu oyun İki tane lvl 60 ustu char kastım. Clan kurdum Adımızdan Yabancı forumlarda sıkça söz ettirdik. Ama gene illagal programlar yüzünden oyunu bıraktım. Hemde hiç düşünmeden.

Şimdi lineage2 zamanı. Bu oyunda bayağı hoşuma gitti. Daha oyunda app yiz ama çok zevk alıyorum. İnşallah bu oyundada İllegal programlar yoktur.

Ve son olarak bu forumlarda Linage2 hakkında sorduğumuz sorulara hiç sıkılmadan çevap veren ve bize yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İleride bizde oyunu öğrenince Yeni app lere yol göstericez :)[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders)
Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Walla NAFNAF seni kastetmiorum(Yada kastediorum Karakter adini bilmediim icin).Yeni baslayan birisi daha war nickini simdi hatirlamiorum.Adama yardim edelim die selam atioz pm le bole artist tavirlar sergilio lvl soruyoz solemi falan.Sorada ben o adama yardim edicem ole mi?Walla arkadaslar ben her zmn sorulariniza aciim saygi gosterin saygi alin arkadas olalim her tur isinize kosiim.Ama ole burda baska oyunda baska davranmayin.Saolun[signature][hline]Fity Silver Ranger
Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda sıçtık. Demin bir ss gördüm +16 silah vardı. Sanıyorum hangi oyun olursa olsun eğer oyundaki yetkili kişi ve arkadaşları yönettikleri oyunu oynuyorlarsa bilinki o oyunun boku çıkar. Allah sonumuzu hayretsin[signature][hline]Naf Naf ( Evren Köseoğlu)
www.noir.gen.tr
www.ilovefearth.com
www.dudakpayi.com

[Bu mesaj Naf_Naf tarafından 14 Ekim 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim ben ingame adini bilmediimi solemistim sanirim.Sensin yada deilsin bilmiorum.Forumlarin bi yerinde yazio adi ama hatirlamiorum simdi.Burda ben yeni basladim yok yardim yok bilmemne diyodu sora da artistleniodu.Seni kastetmediimi anla artik.O sen deilsen neden ustune aliniosun ki sana solenen bi laf yok ortalikta.Ha newbielere atiyosun diosan 1 tanesi yapti die hepsini suclamiorum sende suclamdakilarim arasindasin.Biz de newbie idik kimseyi de assalamiorum yanlis anlamayin.Ama kastettiim insan kendini biliodur eminim Saygilar[signature][hline]Fity Silver Ranger
Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim kızdığım

Walla NAFNAF seni kastetmiorum(Yada kastediorum Karakter adini bilmediim icin).

yazına bu yazıyla baslamış olman. neden co, ali, hasan, abuzer, fatma, hatice, ibni sina degilde nafnaf. yoksa zaten uzerime alınmadım ama inan bana bu yazıyı okuyupta hem seni hemde beni anlamıcak bir çok salak çıkıcak ve sonuçta benim sana oyunda kötü davrandığım gibi bir sonuç çıkarıcaklar ve bu beni üzecek.

bu yuzden senden rıca ediyorum yazılarında ya tam isim ver yada hiç verme. sağolasın[signature][hline]Naf Naf ( Evren Köseoğlu)
www.noir.gen.tr
www.ilovefearth.com
www.dudakpayi.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
item enchant olayini churcte yaparsaniz cok fazla sansiniz oluyor enchant etmek icin + dorf yaparsa bunu daha fazla artiyor diye duydum bunla ilgili bir official aciklama gormedim dedikodu olabilir.
bizim bir alliance +11 war axe yapmisti adamin 495 gibi bir matk i olmustu cok ezer o axe ile eheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...