Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

getirilemiyorsa şuan kayseri'nin 15m istediği ambrabat nerden geldi? kayseri doğumlu mu?


İşte Ambarat'a 15m istenmesinin neden ondan daha iyi bir topçunun Türkiye'ye çok zor şartlarda getirilebiliyor olması, yoksa çok başarılı bir oyuncu olduğundan değil.

Nasıl olsa bize muhtaç bunlar diyip fiyat şişiriyorlar. Herhalde Ambarat'ın 15m euro edeceğine inanan yoktur forum dahilinde, hoş 6-7m euro da etmez de işte...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

sorudan zeka fiskiriyor. insan lavuk lavuk konusmadan bir iki gun bekler karar kesinlesir...sonra tadini cikarir.

sonra 2-2 mi ye donmesin olay?

timsah yuruyusu icin biraz erken bence ama siz aliskinsiniz.

sen ve ailen kupayla istediginizi yapabilirmissiniz...yonetimden tanidiklarim oyle dedi.
Gerek yok annen saklasın ailen adına kupayı ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

galatasarayin transfer topicine konuyla hic bir alakasi olmadan gelip bana fenerbahcenin aldigi kupa ile ilgili soru soruyorsun...amacin zaten belli provoke etmek bende malesef hemen dahil oluyorum bu sacmaliklara,sonra konu uzayip gidiyor.

ben seni tanimiyorum etmiyorum...sana hitaben tek bir soru sormuslugum diyaloga girmisligim yok...sen neye istinaden bana bu sekilde mesaj atiyorsun?

hadi onu gectim trabzonlu olan herkesin trabzonsporda bir tanidigi vardir kala kala banami kaldin sorun ciddi ise? Kaldiki hacisalihoglunun gitmesi ile birlikte benim bir tanidigimda kalmadi yonetimde...daha oncede soyledim.

ama artik umursamiyorum 5 para etmez bir adam oldugun asikar senin capinda birine tenezul edip cevap yazmam dahi hataydi... ne istersen yazabilirsin. Ayrica fanatikte degilim Fener kupayida alsin sampiyonalr ligine gitsin sampiyonda olsun beni baglamaz. Ben macimi izler gecerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde merak ediyorum feneri sampiyonlar ligine almazlarsa ne yapacaksin?

hani bu kadar eminsin tanimadigin adamlarla bile dalga gecmeye calisiyorsunya...

yada fener alinmayinca basbakan kupayi sadriye verirse napicaksin?

bunlar halen ihtimal dahilinde seyler.

gerci sampiyon olmadan sampiyonlugu kutlamis sampiyon olan takimla kendi sahanizda tasak gecmis takimsiniz bu size viz gelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte senin kafanın almadığı şey seni tanımama ve diyolog kurmama gerek yok sosyal medya bu kadar basit.

Hocam sen değil misin ki burada bas bas sallayan fotomaç muhabiri gibi şu olucak bu olucak diyen kaynağı kıçın olan haberler veren sözler söyleyen.

Ben seni ne provake edicem ben burada tanımadığım insanlara da bu tarz postlar gönderiyorum ve şakalaşıyoruz bu kadar basit.

Ben senin enrtyleri hep okuyorum buarada atıp tutuyotsun şu tanıdığım şunu dedi bunu dedi daha birtanesinin doğru olduğunu görmedim sanki çok matah bir bokmuşsun gibi millete atarlanmalarınada şahit olduk.

Ki benim sorduğum soru senin aslında Galatasaray sempatizanı olduğunu düşündüğüm için ve böyle atıp tutuğun halde insan olduğunu umduğum ya da düşündüğümden şaka yapmış olmamdır bu kadar basit.

Ayrıca özelden gelen mesajı gönderdim ama sonra pişman oldum çok ağırdı her ne kadar 5 kuruşluk dahi adam olmasanda o kadar ağırı olmaz.

2-2 ye de gelicek olursak bunlar olmuş ve çok da umursamadığım şeyler.İyi ki de olmuş o gece bütün Trabzon'u tükürüğümüzle boğardık da önüne geöilmiş oldu.

Ve unutmadan Fenerbaçe geçen sene gene giderdi ŞL'ye ama lobicilik ve kapının arkasinda ki siyasi oyunlar yüzünden gidemedi.Herkes konuşuyor sallıyorda TFF ve tüm sportif disiplin kurulları herkes temiz dediği yerde Uefa'nın yapıcak bir şeyi yok.

İtalya'da şike kurumsal olmuş artık milli takım kampından adam alınıp tutuklanıyor ama ceza yok milli takıma veya federasyona idari cezaya bakmaz uefa sportife bakar.

Artık bu ucuz konuşmaları bırakın ve başkasının miki ile gerdeğe girmeyen gücünüz yetiyorsa rakibinize devirin ama yapamıyorsanız susun.

Açıklama yapılıyor Fb ŞL'de diye millet ama ceza alabilir daha belli değil modunda merak etmeyin çok açık ve net Fb ŞL'ye gidecek bu senede geçen senede gitmeliydi hakkıydı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam guzel kardesim ozeldende yazmissin zaten.
sen benle muhattap olma bende senle...

diger yazdiklarina cevap vermeyecem, ugrasmiyorum cunku artik...isimiz gucumuz var.

galatasaray sempatizani degiliim ama Unal Aysali ve Lutfi Aribogani karakter olarak cok tutuyorum o yuzden Galatasarayin her platformda basarili olmasini isterim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bunu yazmak için üye oldum evet tartışma oldu konuşuldu ana küfür yok sadece kinaye var ve 1 kere söylenmiş bir şekilde oldu ne ben LucifeL ne THARKAS'ın böyle bir şeyi hak ettiğini düşünmüyorum

Senelerdir şu forumdayım ilk böyle olmuşken hemde sölenen aile/anne muhabbeti bir kere söylenip uzatılmamışken sadece futbol bölümünden ban olması yeterli idi.

Bunu adminlerin düşünmesi ve bazı kullanıcılara uzun süre tahammül etmişken bize yapılanı da gözden geçirmesi lazım yoksa tarafsızlığınızı kaybedersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...