Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kartal a Dev Bayrak !


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

İsmail ER

Beşiktaş'ın 100'üncü yıl kutlamaları için Siyah Beyaz Derneği, 2 kilometre boyunda ve 8 metre eninde bir bayrak hazırlatıyor. Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek olan dev bayrağın maliyetinin 45 bin dolar olduğu belirtildi.

Fikret Ercan açıkladı

Beşiktaş'ın 100'üncü yıl kutlamaları için özel olarak yaptırılan 2 kilometrelik dev siyah beyaz bayrak, Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek. 3500 kongre üyesinin oluşturduğu Siyah Beyaz Derneği tarafından yaptırılan dev bayrağın yapım çalışmaları sürerken, yönetici Fikret Ercan dünyanın en büyük bayrağını İstanbul'da dalgalandıracaklarını söyledi.

Derbi maçı sonrası

Eni 8 metre, boyu 2 kilometre olan dünyanın en uzun bayrağının özel olarak dokuma tezgahlarında hava alacak şekilde dokunduğunu belirten Ercan, Siyah Beyaz Derneği tarafından yaptırılan bu bayrağın maliyetinin toplam 45 bin dolar tuttuğunu ve Galatasaray ile yapılacak lig maçı sonrası İnönü Stadı'ndaki kutlamalara yetiştirileceğini açıkladı.

A.Madrid'i geçecek

İspanya'da A.Madrid'in 100'ncü yıl kutlamalarında kullanılan bayrağın 1,5 kilometre büyüklüğünde ve 8.4 metre eninde olduğunu belirten yönetici Fikret Ercan şunları söyledi: ‘A.Madrid'in kutlamalarındaki bayrak, 12 bin metrekare. Fakat Beşiktaş bayrağı, 16 bin metrekare olacak ve binlerce kişi rahatlıkla bayrağı taşıyacak. Sevgi seli oluşturacak.’

Üstü açık araba

Bayrağın Zincirlikuyu'ya getirilerek burada açılacağını söyleyen Ercan, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Dev bayrak Barbaros Bulvarı’ndan gelip, İnönü Stadı'nın ana kapısından içeriye sokulacak va şeref turu atılacak. Ayrıca futbolcular da açık arabanın üzerinde yer alacak.’

Puma’ya teşekkür

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, dünyanın sayılı takımlarının sponsoru olan ve siyah beyazlı takımla 3 yıllık anlaşma yapan Puma, Türkiye temsilcilerine plaket verecek. Puma Genel Müdürü Veysel Öğünç ve yönetimine plaket vereceklerini söyleyen Bilgili, 'Puma'nın Beşiktaş'a yaklaşımını samimi bulduk. Puma ile özdeşleşen Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon için geniş bir kreasyon hazırlıyorlar' dedi. Bu arada Puma Ürün Sorumlusu Ali Asker ise Puma'nın tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

kaynak: Hürriyet

bjk.com da ve gazetedede çıktı bu haber.

Eh ne diyelim artık.
Kıskananlar Çatlasın...

Forza Beşiktaş Forumundan
[hline]bla bla bla ...

[Bu mesaj blackchaos tarafından 22 May 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Matematiksel olarak garanti olmayan bir şampiyonluk için yapılan kutlamalar(veya kutlama hazırlıkları) beni rahatsız ediyor açıkçası,1 hafta bekleyip sonra yapılmalıydı...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bayrak 100. yıl kutlamaları için yapıldı. Şampiyonluk benim gozumde hava 100. yılına giriyor şanlı Beşiktaş bu daha önemli.

Yanında şampiyonluk olursa cila niyetine yudumlarız. Buda şanlı takımın bize hediyesi olur. Profesyonel futbolcuların 100.yılı degil Beşiktaş taraftarının 100.yıl kutlamaları bu.

O takımdaki bir çok kişiden eski beşiktaşlıyız milyon dolarlara imza atıp Beşiktaş forması giymedik bizler. Nede başka milyon dolarlar için o formayı çıkartırız![hline]Delikanlı adam SIMS oynamaz!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu bayrak barbaros bulvarndan stada kadar olcak işte
amaç dünya rekoru kırmak
istanbuldaki tüm bjkliler orda olcak düşünsenize
staddan kadıköyü inletiriz :))

tabi araya gsli fb li canlı bombalar girerse kan mı gövdeyi gövdemi kanı götürür bilinmez...[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...