Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00


kavurma

Öne çıkan mesajlar

Robert_Poche said:

Lasombra said:

Robert_Poche said:

stadlarda yeri geldi silah patladı, bıcak olunca isin rengi degisiyor degil mi?

herkes tertemiz besiktas hatalı, küfürbaz, manyak...

ne diye tartısıyorum ki hem yazdıgım topic yanlıs hem de aldıgım cevapları okudukca üzülüyorum.


Aga bu nası mantıktır ya?!? Millet yapıyo bizimde yapmaya hakkımız var diyosun resmen.Ki unutmuşundurda adam öldürdüler sizin sahanızda?Bıçakla sahaya atlıyo adamlar?Ya Arda geldi uefada adama küfrettiniz?Her maç alakasız fenerle gsye küfür ediyosunuz zaten?Azcık mantıklı konuş be birader..

Bide hakkımız yendi diye ağlıyonuz her senede beşiktaşta her maçta Barcelona gibi oynadıda hep hakemler yüzündenmi bu durumda.22 puan fark vardı aramızda sezon bitiminde puanlar yarılanda şimdi 15 var.Hala daha HAKKIMIZ YENDİ diyonuzda kaç puandır abi hakkınız?

Bide son olarak bu Gs-Fener finalinin postu kaptan.


evet sizlerin stadlarınızda hic bıcak cekilmedi, silah patlamadı. pardon unutmusum ben ya bizim staddda adam öldürülmüs besiktasın 50 yıl sahası kapansın.

topicin gs-fb topici oldugunun farkındayım bir sonraki yazdımda zaten belirttim bu tartısma burada olmamalı diye de.

verilen yanlı kararlar ile puanları dogru orantılı olarak hesaplayamazsın, öyle bir ceza ya da öyle bir karar verilirki birmactan fazlasına etki yapar.

fener - gs birbirinize yakısıyorsunuz

3 büyük takımın taraftarına Ünal'ın tribüne şirin gözükmek için yaptığı şekilde kalite ölçeği getiremezsin, bunlar yerel takım değil tüm ülkeye malmolmuş her yerden insanlardan oluşuyorlar.
Bir ailede baba Bjk'lı, 1 çocuk Gs'li bir çocuk Fb'li olabiliyor, olacak şeymi bizimki daha kaliteli daha medeni diye zırvalamak, bullshit
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ünal Aysal geyiğini bırakın da en son sizin stadınızda ne zaman tertemiz derbi oynandı onu söyleyin bakalım.
Bunun laga lugası yok, bizde bu yıl ne küfür, ne yabancı madde yaşandı..
Ünal Aysal kültür farkı demiş, takımlar da kültür farkı mı olur rörörö demeye gerek yok, örneklerle gelin işte.
Göreceğiz yarın maçı, hele ki Fener'in yenilmesi durumunda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

once 105 iptal edilsin diye basvurmus galatasaray tahkime, sonra reddedilince 105'ten yararlanmak icin basvurmus ahahah super. canim galatasarayim benim ya.

umarim yarin sampiyon galatasaray olsa dahi taraftar deliler gibi alkislar her iki takimi da. bir tek melo gibi zibidilere kufur edilir.


Bir 58 değişsin-değişmesin davası vardı onu aklıma getirdi bak...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nihat özdemir haricinde herkes 58 değişmesin diyordu zaten, aziz yıldırım hala eski haline getirin, çünkü biz suçsuzuz diyor ama, lolo.

bu arada yalnızca bir maç geçti sahanızda olaysız olan. o da bu sene. geçen sene (mart 2011) sahaya rakı şişesi bile atıldı. seyircisiz oynama cezası aldınız. bizim sahamızdaki maçta ise hiçbirşey olmamıştı.

EHEHEHE BİZİM SAHAMIZDA BİRŞEY OLMUYOR demekle olmuyor o. kaybeden takım taraftarı yapıyor işte.

direk senin mantığın üzerinden gidiyorum; galatasaray taraftarı geçen 1 yılda inanılmaz kültürlenmiş. öyle böyle değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fizban, 1-2 kaybettik son maçı. Ne maç sonu ne maç içinde küfür edilmedi. Ben olanı söylüyorum. 2 maç oynandı Arena'da tertemiz. Demekki bunun kazanmakla, kaybetmekle alakası yok...
Kadıköy'de maç 2-2 berabere bitti fatihteriming yaptınız. Balta'nın gözü çıkıyordu.
Ben bu seneden bahsediyorum, bir senede kültür değişmez, ama tribün olaylarının yönetimlerce istenirse engellenebileceğini yazmıştım.

O laf ettiğiniz Ünal Aysal, bugün tribünde olay çıkmaması için var gücüyle çalışıyor demek ki olay çıkmıyor, sahi sizin başkanınız neredeydi en son?

58 değişmesin diye bir tek Nihat Özdemir geyiklerini bir tarafa bırakalım, bunun üzerinde çok konuştuk. Aziz Yıldırım'ın salt kendini kurtarmak için bunu istediğini biliyoruz, yoksa Fenerbahçe ile alakası yok olayın. Kaldı ki YD'nin seçilmesinin nedeni şimdi yeni yeni ortaya çıkıyor.

Şike yaptığınız kanıtlandı bu arada onu söyleyeyim. İbrahim Akın ve Fenerbahçe yöneticileri ceza aldıysa eğer, Fenerbahçe şike yapmış demektir bu kadar basit...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha ben de olanı söylüyorum. 2011 mart'ında, maç arena'da oynandı. sahaya RAKI ŞİŞESİ dahil herşey atıldı. olay çıktı mı ? çıktı. tertemiz denemez.

volkan'ın dizi yarıldığında #volkaning yapan da ben değildim, galatasaray taraftarıydı.

bizim başkanımız içeride; ama merak etme dışarıdayken de içerideyken de bir ali samiyen veya tt arena'da olanlar bizim stadda olmadı.

fenerbahçe şike yapmıştıra geldi şimdi yine mevzu. şike yaptık, ok tamam, başka türlü bitmez bu tartışma. eeee, mevzu sahaya birşeyler atılmasıydı hani, atıyorsunuz atıyorsunuz dedim inanmadınız. daha 14 ay öncesinden örnek gösterince noldu şimdi ? ha noldu şimdi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birşey olduğu yok, çünkü demek istediğimi anlamadın gene.
Ben kültür farkı konusunda sizden farklı düşünmüyorum. GS taraftarının benim hayatımda izlediğim en kötü maçı izlettiğini daha önce söylemiş olmam lazım (2007, sulu maç)

Ancak şu var;

Çok fazla laf ettiğiniz Ünal Aysal takımın başkanı olduğundan beri Arena'da hiçbir olay yaşanmadı diyorum. Bak o rakı şişesi dediğin olay Ünal Aysal'dan önceydi. Evet, taraftar profili 5 ayda değişmez bu doğru. Ancak demekki istendiği zaman bu tarz olaylar engellenebiliyor. Bunu yönetimler isterlerse gerçekleştirebiliyorlar, demek istediğim bu. Yani Ünal Aysal'a laf ederken, olayın özünü kaçırmamak lazım. Adam üstüne gitti ve şimdilik stadımız gayet düzgün. İleride o gider başkası gelir olayların yine boku çıkar onu bilmem.
Ama adam bu konuda oldukça başarılı.
Bu yüzden adama laf etmek garip oluyor.
Siz de güzel ağırlayın bizi bizde güzel maç izleyelim. Ben FB taraftarı alkışlasın demiyorum ki, bunu hiç bir takım yapmaz, yapmak zorunda da değil. Ama Arena'da Fenerbahçeli oyuncular ortada kümelenip sevinirken küfür edilmedi, hatta edenler susturuldu. Bu olabilecek mi onu soruyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam, madem başkana bağlı bütün tribünün davranışı; bizim başkanımız -hani herşey ona bağlı ya- içerideyken, başkansızken taraftarların birşey atması normal. çünkü engelleyebilecek adamı içeri atmışlar.

yarın hiçbirşey olmaz ayrıca bence. galatasaray çıkar, fenerbahçe'yi yener, melo falan taşkınlık yapmadığı sürece sahada fenerbahçe takımı tribünlere çağırılır, galatasaray alkışlanarak uğurlanır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman başkansız bırakılmak bizim sorunumuz değil. Fenerbahçe neden içerideki bir adamı başkan diye kabulleniyor onu sorgulamak lazım.
Sadece başkan değil ki olay. Başkandan kastım yönetimlerdi elbette. Düzgün ve sağlam yönetimler tribün olaylarını oldukça engelleyebilirler, ve bunun kaybetmekle alakası yok dediğim gibi. Kültür farkı, elbette yok. Ama o kültür farkı belli bir zaman içerisinde oturur. Bir yerden başlamak lazım.
Çünkü nereden bakarsan bak, ülkedeki bütün GS'li taraftarlar Arena'ya gitmiyorlar. Stada giden insanların profilini çizsen eminim çoğunluğun aynı insanlar olduğunu, yani her maç 50 bin farklı insanın gitmediğini görebiliriz. Eminim her maç stadların çoğu son 1-2 seneye bile göre aynı kişilerden oluşuyor, yani bunu Türkiye'deki tüm GS taraftarına oranlasak mesela, çok da fazla değişik insanın maça gitmediğini görebiliriz diye düşünüyorum.
O zaman o stadlarda belli bir kültür hakikaten yaratılabilir. Bu, GS taraftarının daha çok kültürlü olmasından değil, o ortamda, o bulundukları yerde, artık zaman içerisinde belli kurallara uymalarıdan ve uymak zorunda hissetmelerinden gelir. Bizim stadımızda küfür olmaz mantığının stada yerleşmesi yeterli mesela.
Bunlar zaman içinde ve çalışmayla olabilir...
Bu kolay birşey değil elbette, 3-5 ayda da değişecek birşey değil, ama bunun üzerine giden yönetimleri kutlamak lazım. Umalım bu devam etsin, bize yazdıklarımızı yedirmesin kimse:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşler iyi giderken herkes iyi. Önemli olan kötüye giderken ne olduğu. BJK taraftarının ne hâle geldiğini nasıl zıvanadan çıktığını gördük. Geçen sene GS'de de işler kötü giderken yapılanlar ortada. Şimdi kimse çıkıp Ünal Aysal geldi, bizde olay yok artık demesin yani. 1 yıl bunu anlamaya yetmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GS'de işler kötü giderken dediğin geçen sene çok ekstrem olaylar haturlamıyorum yani. Sahaya inmeler filan olmadı ki GS ondan kötü daha zor olur. Bir rakı şişesi var evet. Onun dışında çok büyük taşkınlıklar da olmadı diye hatırlıyorum. Taraftar bir nevi kabullenmişti durumu:)..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

İşler iyi giderken herkes iyi. Önemli olan kötüye giderken ne olduğu. BJK taraftarının ne hâle geldiğini nasıl zıvanadan çıktığını gördük. Geçen sene GS'de de işler kötü giderken yapılanlar ortada. Şimdi kimse çıkıp Ünal Aysal geldi, bizde olay yok artık demesin yani. 1 yıl bunu anlamaya yetmez.


Şu da örnek bulamayıp nasıl kıvırmaktır. Geçen sene taraftar yönetime sallamak dışında bir taşkınlıkta bulunmadı. Ha ama bu değil ki Gs tribünü tertemiz. Su savaşı da gördü bu gözler fakat soyunma odası basan, oyuncu döven, adam bıçaklayan, sahaya dalan adamlara LOLOLO diyoruz yine de

Maça gelince Volkan 1 ölümcül hata yapacak golle sonuçlanan, Stoch veya oynayacaksa Alex bir tane jeneriklik yapıştıracak, orta sahada presle bunalttığımız dakikalarda Cüneyt Çakır düdükleriyle imdada yetişecek, Elmander Bekir'e futbolu bıraktıracak, Stoch Balta'nın belini kıracak vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stoch dönemsel de olsa Fenerbahçe'nin en iyisiydi bu sezon Baroni ile beraber. Ki bu iki adam geçen senenin o güçlü kadrosunda bildiğin defolu mal gibiydiler, sorumluluk alıp bu güne getirdiler ciddi ciddi defans hattı ile beraber. Emre, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül vs şu iki adam kadar hırslı olsa kolay pes etmese bu sezon daha farklı bitebilirdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...