Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock Masters of Arcane


tantun

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunun başlığının olmamasına çok şaşırdım (ya da var ama "arama" bulamadı).

İlk bakışta Civ5 modu gibi duruyor ama aslında Elven Legacynin güncellenmiş motoruymuş, aynı ekip yapmış zaten.

Bugün çıkıyo steamden 20 dollar. Demosu da var.
Şurda güzel reviewleri var

Eurogamer

Rock-paper-shotgun

Oyun Age of Wonders tadında, yaratıklarınız var, büyü research ediyosunuz, herşeyin upkeepi var.

Ben demoyu ve reviewleri çok beğendim. Publisherin paradox olması da oyunu satın almak için güzel bi neden. Forumlarda yazdığına göre oyun çıktıktan sonra da updatelerle sürekli geliştirilecekmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Master of Magic ve Age of Wonders benzeri bir oyun.

Onlari bilmeyenler icin Civilization 5 + fantazi seklinde de ozetlenebilir. Ozellikle Civilization 5 diyorum cunku aynen ondaki gibi ordular stacklenmeden ayri ayri hexler uzerinde duruyor.

Bu yakinlarda cikacak bir baska benzer oyun da Elemental: Falllen Enchantress. Stardock, War of Magic'de yaptigi hatalardan ders aldiysa o da iyi bir oyun olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Ordu kurması iki üç birimle, bina dikimi araştırması 3-5 şeyle sınırlı değildir umarım? Civ kadar olmasa bile en azından kafama göre bir iki taktik geliştirmeme izin vermesini beklerim şahsen.


Epey fazla sayida bina ve birim var. Uc tane de irk var; humans, monsters, undead. Haliyle her irkin farkli bina ve birimleri var. Her birim level atladikca yeni ozellikler kazaniyor, uzerine zirh ve silah upgradeleri satin alinabiliyor ve belli bir mana upkeep'i karsiliginda uzerine enchant konulabiliyor. Bazi binalarin yapilabilmesi icin sehrin etki alaninda ozel kaynaklar bulunmasi gerekiyor ve bazen iki farkli binadan birini secmek gerekiyor. Mesela sehrin yakininda silver vein varsa, uzerine ya silver mine ya silver armory yapabiliyoruz.

Fakat butun bunlar cok farkli taktiklere izin veriyor mu, henuz emin degilim. Biraz daha oynamam lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Gangren said:

Çok eğlenceli bu arada.

Oyun tam anlamıyla Majesty dünyasında simplified Civ5.


Alsam mı ya, haftayada diablo felan gelince kesin oynamam ucuzluğa girerse leş yiyici modunda alayım bare =p

Legend of grimlock
Botanicula
Endless space birde bu ilgimi çekenler.


Bence de indirim beklemek daha mantikli. Ben bi heves aldim ama pisman oldum, oyunda diplomasi neredeyse yok,AI kötü, unitler cok dengesiz, ekonomi de cok kisitli, multiplayer zaten yok, bir kac patch ile belki bir seye benzer.

Dedigin gibi haftaya da diablo geliyo; iste bi haftayi uni senlikleri, uefa finali, derbi, euroleague vs vs kafana gore bir seylerle gecirmek daha mantikli :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun oynadikca daha cok hosuma gitmeye basladi. Ama oyundan zevk almak icin, oyunun savas agirlikli oldugunu kabul etmek lazim bence. Kurdugumuz sehirlerin, binalarin amaci ulkeyi gelistirmek degil, orduyu gelistirmek. Diplomasi de hemen hemen hic yok zaten.

Oyunun temel mantiginin patchlerle degisecegini sanmiyorum. Bug vs. gibi teknik acidan patch gerektiren sorunlar da gozume carpmadi zaten; gayet saglam calisiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Bayağı eğlenceli bu oyun. Mesela minator piramidi olan bir yer sizin şehir sınırınıza giriyorsa oradan minator ünitesi çıkartacak bina yapabiliyorsunuz veya onun yerine minator maze'i dikiyorsunuz ve savaşçılarınız "tested by the maze" bonusuyla üretiliyor. Aynı şekilde crptler vampir şatoları vs.de var.

Düşman civ'ler olduğu gibi bir de ekstradan iskelet lordlarını vs. krallıkları oluyor haritada gidip ele geçirebiliyorsunuz. Sonra asıl dünya haricinde boyut kapılarıyla farklı dünyalara geçebiliyorsunuz vs. Bunun haricinde majesty ve heroes'da olduğu gibi dünyada düşman yaratık basan yerler var. Farelerden mini boss sayılan kadar cyclopslara falan her bir şey gördüm.

Heroes ve Civ serisinin eğlenceli bir karışımı gibi olmuş. Ünite, bina sayısı çok kısıtlıdır, sıkıcı bir oyundur diye endişe ediyordum. Gayet yeterli çıktı. Majesty'deki üniteler üretilebiliyor. Level alıp skill verdirtebiliyorsunuz. Değişik amaçlı yeterli sayıda bina var.

Kesinlikle civ kadar ayrıntılı değil. Ama majesty ile civ'in ortası olmuş. Verdiğim indirimli fiyatı için hiç üzülmedim. Oynanır bayağı bayağı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...