Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimleriniz


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Levellaması - güzel,en az 2 char levellanır.
Class dizaynı - 1-2 tanesi hariç 2 tuş spam değil.EQ2 gibi hep CDli abilityler.
Grafikler - başarılı
Ambians - süper
End game - EQ stil devam ama casual desteği WoW'u bile sollar.
PvP - Önce engine duzelsin bakarım
Oynanabilirlik - WoW'la kıyaslarsanız yetersiz ama diğer MMOlardan bir farkı yok.
Genel olarak :
Oyun tamamiyle community oriented gidiyor ama MMO camiası "mızmız bebek"lerden oluştuğu için bunu göremiyor.
Bug fixler hızlandı ama yenileri ekleniyor maalesef.
Oynanabilirlik artıpta buglar azaldıktan sonra oyunun social kısmına el atarlarsa güzel olacaktır.
Şu anda bile fazlasıyla FP(dungeon)(8) ve OP(Raid)(3) var. 4 Tane WZ(battleground) var.4 tane tier var.
Oyunun açılışında çok server açtıkları için birçok serverın içi boşaldı.Kalabalık serverları seçerseniz temiz olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler iyi fakat modellemeler ve animasyonlar çok yetersiz, gear tasarımları az seviyede. Konsepttenmidir bilmem ama oyunda 'doku' kesinlikle yok, onun yerine bol ol 'hacim' var bu yönü de eksik görülüyor. Ambians ve çevre düzenlemeleri oldukça güzel. Tipografiyi nedense çok samimi bulamadım, eyvallah star wars falan ama her star wars oyununda da aynı yazı tipi olmasın yahu.

Sesler ve tonlar süper ama 'bazı' seslendirmeler de bi o kadar kötü, jedi knight seslendirmesi son derece kötüydü bu kadar kötü tonlamalar olamaz, e tabi bunun sebebi biraz da bazı dialogların karşılıklı kaydedilmesinden kaynaklanıyor olabilir ama bu oyuncuyu ilgilendirmez. Ability'lerin sesleri oldukça doyurucu. Ambians sesleri güzel.

Açıkcası biraz çağ gerisi geldi bana, bu oyunun şu andaki durumun hemen hemen aynısı blizzard yaptı zaten, bence bu oyun daha çok wow konsepti yerine star wars konseptini tercih eden insanlara hitab ediyor. öyle hardcore gamerlara gibi bi oyun değil. Ama star wars fanlarını da uzun süre elinde tutabileceğini düşünmüyorum.

Biraz basite indirdirgersem rpg lerden örnek versem şöyle oluyor, Oblivion 2006'nın en iyi oyunu seçilmişti, hatalıysam düzeltin ki hatalıysam da 2006 senesine göre çok yeni farklı bi tattı(rpg ciler zayıf bulsa bile). oblivion wow'du, swtor ise skyrim. Skyrim de güzel beğenildi oynandı tartışıldı çizildi, ama 2006 dan sonra dünya kadar güzel rpg oyunu çıktı ve skyrim oblivion kadar bi etki bırakamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skyrim, Oblivion'u her şekilde aşan bir oyun. Gameplay, fighting, interactionlar çok daha akıcı. Dragon fightlar baya orijinal. Grafiklerinden söz bile etmiyorum zaten açık. Hikaye ve müzikler konusunda ise bence kafa kafayalar. Müthiş bir mod desteği var zaten. Şuanda skyrim için download edilen mod sayısı oblivionu geçmış. Modlarla oyun bu hale geliyor.



SWTOR'un WOW karşısında getirdiği büyük bi yenilik yok. Hatta bazı yönlerden baya geride. Crew skiller vasat. GTN can çekişiyor oyunda piyasa yok. Hala biochem tek işe yarar crew skill. 1.2 den sonra marauderlar en güçlü class oldu. Tamamen casualcore bir oyun. Şimdi WZ commendation da kasmak da istemiyorum çünkü 1-2 ay sonra ranked WZ gelince her maçtan 90-130 arası ranked WZ gelicek, 3 kat hızlı set dizilecek ben zamanımı boşa akıtmış olacağım gene. Yeni gelen operation dışında herşey çok kolay yanlız onu iyi tasarlamışlar. PVE set dizmek de çok kolay. Legendary itemları eklediklerinde saçmalamamalarını diliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...