Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı? vol.2


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

https://www.evrensel.net/haber/294746/vpn-engellemeleri-nasil-asilir

VPN engellemeleri nasıl aşılır?

BTK, operatörlere gönderdiği bir talimatla VPN servislerinin engellenmesini istedi. Peki, VPN engellemeleri nasıl aşılır?

1- Kolay yol:

İktidarın henüz keşfetmediği bir VPN servisi bulmak

2- Az kolay yol:

TOR’un köprü ayarlarını yapmak.

İlk metod için tek ihtiyacınız Google.

İkinci metodla devam ediyorum:

Öncelikle https://bridges.torprojectorg/bridges adresine robot olmadığınızı kanıtlmak sureti ile birkaç tor köprüsü adresi edinin. Ardından bu edindiğiniz adresleri Android’de ORBOT’da ayarlarda yer alan bridges kısmında ”Use Bridges” seçeneğini işaretleyip Bridges kısmına aldığınız adresleri girin.

PC’de Tor Browser açıldığında (Tor Browser’ı daha önce kullandığınız ve ayarladığınızı varsayarak) önce yeşil soğan ikonuna ardından açılan menüde “Tor Network Settings'e (Tor Ağ Ayarları) tıklayın.

Açılan pencerede Servis sağlayıcım Tor’a bağlantıları blokluyoru seçtikten sonra ister “sağlanan köprülerle” seçeneğini kullanarak istersenizhttps://bridges.torprojectorg/bridges'de https://bridges.torprojectorg/bridges'den aldığınız köprü adresleri ile Tor Browser’ı rahatça kullanabilirsiniz. Kullandığınız köprünün engellenmesi halinde yeni bir köprü adresi edinip bunu ayarlamanız yeterli olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

uydunet vpn'li vpn'siz 1mbit her türlü. allah belanızı versin ya


çok çok büyük küfür ediyorum ya öyle böyle değil. nasıl bir akıl mantık ya bu. dial up döneminde bu kadar acı çekmemiştim. ne de olsa alışıktım yavaşlığa. şimdi 50'ye alıp 1 alıyor olmak çıldırttı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...